%80 rekabetçi oyun, %20da hikayeli oyunlar oynuyorum. Yaklaşık 1 aydır monitör araştırması yapıyorum ve en son karar verebildiklerim şöyle:
Asus VG249Q
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Ips panel, Elmb teknolojisi ve Nvidia kartım için adaptive sync sunduğu için mantıklı geliyor.
Asus VG24VQ
ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Vg249q ile aynı özelliklerinin yanı sıra VA panel olması Abdullah abinin demesine göre daha akıcı hissettiriyormuş. Genelde rekabetçi oyunlar oynadığım için Curved yapısı eksi oluyor fakat cazibesi çekmiyor da değil. Emin olamadım.
Viewsonic xg2405
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Forumlarda ek olarak sık sık önerdikleri monitör kendisi, özelliklerini hiç bilmiyorum ama piksel yoğunluğu falan daha iyi diyen biri vardı forumda.
Aoc 24g2u
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Son olarakta Aoc, ayağındaki kablo toplama deliği nedense gerekli gibi geliyor. derli toplu durması açısından. Yukarıdaki monitörü kullanan arkadaşlar, kablo dağınıklığı konusunda ne düşünüyorsunuz? gerekli mi?
Listemde MSİ mag241 modeli yok çünkü diğerlerine oranla ışık süzmesi fazla olduğunu düşünüyorum. Forumlarda sürekli karşıma çıktığındandır belki de.
Ayrıca forumda gördüm. giriş seviye ıps yerine üst seviye tn alın denmiş. siz ne düşünüyorsunuz? bu monitörler giriş seviyesi mi?
Özetle arada sıkıştım kaldım yardım ederseniz sevinirim. Biraz uzun okdu ama kusura bakmayın.