Neler Yeni

ARC 750 TAVSİYE EDERMİSİNİZ

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Kullanmak için aldıysanız iyi, al-sat için aldıysanız kimse 2. elden o sistemi almaz bence.
yok hocam kullanmak için aldım gtx 1650 bazen üzüyordu 1660 almayı düşünüyordum taksitle taksitle onu alacağıma bunu alim dedim eski sistemi satarım inşaallah

Cihangir

80+ Gold
Arkadaşlar vatanın çıkarttığı 9700 lira olan arc 750'li sistem var sipariş verdim ama sonradan kartla ilgili yorumlar canımı sıktı. Şu an kullandığım sistem i3 10100F ve GTX1650 bana yetiyor aslında ama arc 750 GTX 1650'ye göre çok daha iyi bir kart gibi. Benim için önemli olan performans değil zaten 1650 de işimi görüyor arc 750 çok yüksek bile gelir bana, kafama takılan bu kartla stabil oyun oynanmaz mı hatalar verir mi ısınır kasar donar mı kısacası eldekini satıp bunu alma riskine değer mi? Bazıları DX9 da FPS az veriyor diye kötü demiş (sonradan düzeltmişler) ama kötü performansı bile benim GTX 1650 kadar zaten o sıkıntı değil yani benim için. Sistem kapanmasın PC reset atmasın ses mes gelmesin uzun süre oynatabilsin yeter bana. Bu böyle bir kart mıdır?
abdullah abi intel arc şuan alınamz dedi yeni oldukları için

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
abdullah abi intel arc şuan alınamz dedi yeni oldukları için
aynen hocam şuan için alınmama sebebi anladığım kadarıyla sadece bilinmemesi kullananların bi sıkıntısı olmadığı gördüm alınmaz diyenlerde belirsizlikten diyor inşaallah bende de bir sıkıntı olmaz kullandıkça detaylı gözlemleri yazcam inşaallah çok detaylı bilgi paylaşmamış kimse

Top Bottom