Neler Yeni

ARC A750 VS RX 6600XT Mİ ALINMALI

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,308
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
bana kalırsa iyi değil zaten piyasada zor satıldığı için piyasa fiyatı bukadar düşük birkaç hafta ilanda kalmıç bir a750 ye teklif verseniz bu fiyata rahat alırsınız
Hocam inanın bir haftadır arıyorum bu tekliften sonra aldığım en iyi diğer teklif 5500TL idi. Kimse indirim yapmıyor. Dahada kötüsü PG de kullanmıyorlar ya elden ya havale sonrası kargo.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Boran Sarıbaş
Hocam inanın bir haftadır arıyorum bu tekliften sonra aldığım en iyi diğer teklif 5500TL idi. Kimse indirim yapmıyor. Dahada kötüsü PG de kullanmıyorlar ya elden ya havale sonrası kargo.
bana soracak olursan rx 6600 onun piyasaya da baktım o da 5000 den başlıyor hem daha serin çalışır hem daha az güç çeker 130w a 225w driver olarak da daha iyi yine kendin bilirsin ben şuan rx 6600 kullanıyorum üstüne overclock+undervolt yaptım o kadar güç çekmiyor hala kartta tık yok
NOT: a750 kullanan arkadaşlarım sıcak çalıştığını ve çok güç çektiğini söylüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kartı elden mi alacaksın kargo mu

bana soracak olursan rx 6600 onun piyasaya da baktım o da 5000 den başlıyor hem daha serin çalışır hem daha az güç çeker 130w a 225w driver olarak da daha iyi yine kendin bilirsin ben şuan rx 6600 kullanıyorum üstüne overclock+undervolt yaptım o kadar güç çekmiyor hala kartta tık yok
NOT: a750 kullanan arkadaşlarım sıcak çalıştığını ve çok güç çektiğini söylüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kartı elden mi alacaksın kargo mu
Param guvende ile kargo seklinde. Furmark testlerini yarin aticak.

6600 5bine ilanlar var ama PG yok. Olanlarada yazmisimdir zaten.

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Merdo.
Suan pazarlık ile elde ettigim teklifler:
4850tl Arc A750
6250TL RX 6600 XT

Aslında benim butcem bu ikisi icinde uygun degil. Arkadasim borc veriyor. Ama A750 almaya karar verdim cunku satici bana cok guzel indirim yaptı. Gercekten adamin dibidir.

Neden A750 tercih ediyorum? Butcem zaten yok ne kadar uyguna alirsam okadar iyi. 2. si sistemim okadar iyi degil zaten iyi kotu bir ekran karti yukselttikten sonra bir sure biriktirip daha sonralari islemci ve psu yu yukseltecegim ancak suan elimden bukadari geliyor.

Sizce dogru tercihi mi yaptim? Cocuga alacagimi soyledim vazgecersem ayip olur. Sistemim
R5 2600 İSLEMCİ
B450 A PRO MAX
1×16 GB 3000MHZ RAM
RX 580 4GB EKRAN KARTİ
CORSAİR VS550 PSU
6600XT

Top Bottom