Hocam 6 ila 7 arasında kalabilirim. Amd ekran kartından sadece çok şikayeti olanlar olduğu için yanaşamıyorum. Ama herkes yine o derse yapmak bir şey yok.Bütçenize bağlı. İçlerinden 6700XT daha mantıklı.
Hocam 6 ila 7 arasında kalabilirim. Amd ekran kartından sadece çok şikayeti olanlar olduğu için yanaşamıyorum. Ama herkes yine o derse yapmak bir şey yok.6700XT ççoookk neettt
Bütçen ne?
bilmiyorum watman-siyah ekran bınun gibi bir kaç hata alanlar çok olduğu için amd ye yaklaşmam istemedim normalde6700 XT diyorum ben çünkü şu an kullandığım 6600 XT bile 3060'dan daha iyi, belki 1-2 wattman hatası alırsınız bunun için de alacağınız performansın önünü kapatmak bana doğru gelmedi.
Aktif olarak 3 yıldır kullanıyorum. Eskiden oluyordu ama son 6 aydır bir kere siyah ekran almadım. Wattman hatalarını da büyük oranda çözdüler artık, oluyor ama eskisi kadar o da fazla değil.bilmiyorum watman-siyah ekran bınun gibi bir kaç hata alanlar çok olduğu için amd ye yaklaşmam istemedim normalde
6.500e de var 6.800 e de hangisini almalıyımAktif olarak 3 yıldır kullanıyorum. Eskiden oluyordu ama son 6 aydır bir kere siyah ekran almadım. Wattman hatalarını da büyük oranda çözdüler artık, oluyor ama eskisi kadar o da fazla değil.
Tabii bunlar sizin için almama sebebi ise 3060 alabilirsiniz. Ama ben kesinlikle tavsiye etmem.
o paraya rtx 3060ti/70 ler var6.500e de var 6.800 e de hangisini almalıyım
sadece oyun içinse 6700xt ikinci el olarak ise 3060ti 3070 bulunurMerhaba, İşlemci:12400F Anakartım:Asus B-660 plus bu sistemde hangi ekran kartını almalıyım? Yada bunların dışında tavsiye edeğiniz nedir. 2 el de alabilirim ama genel hep karşıma mining yapılmış çıktı.
bu satıcı dolandırıcı6.500e de var 6.800 e de hangisini almalıyım
İşte nerde hangisini almalıyım yadao paraya rtx 3060ti/70 ler var
Ne gibi sorun yaşadınbu satıcı dolandırıcı
Oyun sadecesadece oyun içinse 6700xt ikinci el olarak ise 3060ti 3070 bulunur
İşte nerde hangisini almalıyım yada