Neler Yeni

Çözüldü✓ Arc b580li sistemde oyunda ve pencere açınca görüntüde bozulma oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berat Can
Sorun başlıkta yazdığım gibi sistemi itopyadan aldık, oyunda bu şekilde görüntü veriyor. Monitörden mi ekran kartından mı? Çözümü var mıdır?
1000046058.jpg
1000046057.jpg
1000046056.jpg
1000046062.jpg

zagor7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
emir kara
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ad soyad
Benzer hatalarda bios ekranından resizable barı açan kişilerde düzelmeler oluyor. Bir deneyin isterseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berat Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berat Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer hatalarda bios ekranından resizable barı açan kişilerde düzelmeler oluyor. Bir deneyin isterseniz.
Resizable bar açtık düzeldi hocam. Kardeşim bugün de hatayla karşılaşmamış fakat farklı bi sorun olur mu içime kurt düştü. İleride karşıma bi sıkıntı çıkar mı? Hazır sistem almıştım ekran kartı değişimi yaparlar mı bu hatadan dolayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ad soyad
Resizable bar açtık düzeldi hocam. Kardeşim bugün de hatayla karşılaşmamış fakat farklı bi sorun olur mu içime kurt düştü. İleride karşıma bi sıkıntı çıkar mı? Hazır sistem almıştım ekran kartı değişimi yaparlar mı bu hatadan dolayı
Bir kullanıcının, B580 için bu durumdan dolayı ekran kartını servise gönderip, servisten herhangi bir hata bulunamadı diyerek geri gönderildiği okumuştum. Tabi tercih sizin. Belki size farklı dönüş yaparlar veya hatayı daha sağlıklı gidermenin bir yolunu söylerler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berat Can
Bir kullanıcının, B580 için bu durumdan dolayı ekran kartını servise gönderip, servisten herhangi bir hata bulunamadı diyerek geri gönderildiği okumuştum. Tabi tercih sizin. Belki size farklı dönüş yaparlar veya hatayı daha sağlıklı gidermenin bir yolunu söylerler.
Teşekkürler, ben de geri gönderme taraftarı değilim açıkçası. Hiç istemediğim bir süreç ama en iyisi itopya ile iletişime geçeyim.

Top Bottom