ARC RAİDERS İ3-13100F İŞLEMCİ YETERLİMİ

raivis

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar selamünaleyküm arc raiders satın almayı düşünüyorum ancak çoğu kişi forumlarda sözellikle cpu sürekli yüzde yüz çalıştığını ve darboğaz olduğunu belirtmiş sizce i3-13100f işlemcim 4/8 çekirdekli yeterli olurmu oyunu akıcı şekilde oynatırmı oyunu satın almış veya bir fikri olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar selamünaleyküm arc raiders satın almayı düşünüyorum ancak çoğu kişi forumlarda sözellikle cpu sürekli yüzde yüz çalıştığını ve darboğaz olduğunu belirtmiş sizce i3-13100f işlemcim 4/8 çekirdekli yeterli olurmu oyunu akıcı şekilde oynatırmı oyunu satın almış veya bir fikri olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
knk seni tatmin etmeyebilir

4 çekirdek olması hoş değil, genelde f/p için iyi bir işlemci ancak bütçeniz varsa bir tık üstüne bakabilirsin. ekran kartı ve bütçeye kalıyor durum.

İ3 12100f ve rx 7600 ile kullanıyorum 75 FPS sabit bende monitörden dolayı yüksek grafikler

Ekran kartın ne kanka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam saf kas gücüyle hıgh tahminen 50 60 fps de oynatır ama fg açsam akıcı oynatırmı
İllaki etkisi olur fg'nin.

Herhangi bir UE5 oyunu için rahat etmek istiyorsanız 7500F & 14400f gibi işlemciler bakın altında tatmin etmiyor. Ben de 12400f var hayvan gibi 5.2ghz oc çektim yer yer drop giriyor özellikle duo ve triple girdiysem

ekran kartım rtx5060 8gb knk
Ekran kartın yeterli aslında. İşlemci Depp yaşatmadığı sürece sorun olmaz. Bunu da öğrenmek için tek seçenek alıp denemen. Tatmin etmezse iade edersin.

Geri