Arc raiders kampanyası kapsamında Msi Rtx 5070 aldım kodu alamıyorum?

Kodu gönderdiler hocam çözüldi en son şikayetvara yazdım 5-6 saat sonra gönderdiler ama ilkten direttiler bizle alakası yok diye hem nvidia hem msi ile konuştum satıcı verşcek dedi ve öylede oldu
biz amazon üzerinden baska bir satıcıdan aldık hocam burda muhattap amazon mu satıcı mı acaba ? ona göre ilerleyim

biz amazon üzerinden baska bir satıcıdan aldık hocam burda muhattap amazon mu satıcı mı acaba ? ona göre ilerleyim
Satıcı vermiyorsa amazona baskı yapın onlar mutlaka satıcıya baskı yapar

Satıcı vermiyorsa amazona baskı yapın onlar mutlaka satıcıya baskı yapar
valla satıcıya ulasamadım bile, amazona yazdım kadının haberi yok kutudan cıkmadıysa hediye degildir yazıyor :D
herşeyi bilemez tamamda acık acık yazıyorum kart aldım bunun hediyesi var dijital oyun vs ama bilgi yok düsünmüyor attıgım linklere bakmıyor bile sikayet vara yazdım ama ümitli degilim

valla satıcıya ulasamadım bile, amazona yazdım kadının haberi yok kutudan cıkmadıysa hediye degildir yazıyor :D
herşeyi bilemez tamamda acık acık yazıyorum kart aldım bunun hediyesi var dijital oyun vs ama bilgi yok düsünmüyor attıgım linklere bakmıyor bile sikayet vara yazdım ama ümitli degilim
Cevap gelir şikayet var üzerinden bekle biraz

Geri