Neler Yeni

Arc750 Güncellemeden Sonra Siyah ekran

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Merhaba intel arc750 kullanıyorum Yeni Güncelleme Uyarısı Geldi Güncelledim ancak güncelleme bittikten sonra ilk pcyi açışımda siyah ekran yedim sonra tekrar Kapatıp Açtıgımda Bu Sefer Kasa mouse vb diğer şeyler çalışıyor ancak monitöre güç gitmiyor görüntü gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun devam ediyor

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapmayı düşünüyorsunuz. Tekrardan eski driverı mı kurdunuz ?
hocam ekran kartı hala görüntü vermiyor. televizyonda ve başka bir monitörde denedim sonuç aynı görüntü olmadığı için driver silemiyorum. ne yapacağım bilmiyorum :(

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
hocam ekran kartı hala görüntü vermiyor. televizyonda ve başka bir monitörde denedim sonuç aynı görüntü olmadığı için driver silemiyorum. ne yapacağım bilmiyorum :(
HDMI kablosunu anakarta takıp denediniz mi?
İşlemciniz F serisi değilse yani dahili grafik işlemcisi mevcut ise sistemi açıp driverı silip eski sürümü kurabilirsiniz

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Merhaba intel arc750 kullanıyorum Yeni Güncelleme Uyarısı Geldi Güncelledim ancak güncelleme bittikten sonra ilk pcyi açışımda siyah ekran yedim sonra tekrar Kapatıp Açtıgımda Bu Sefer Kasa mouse vb diğer şeyler çalışıyor ancak monitöre güç gitmiyor görüntü gelmiyor

Sorun devam ediyor
Ekran kartını sök geri tak. bios sıfırla. rx6650xt'den niye intele geçtiniz ki

hdmi yada dp kablosu ile dene

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını sök geri tak. bios sıfırla. rx6650xt'den niye intele geçtiniz ki

hdmi yada dp kablosu ile dene
hocam ekran kartını söktüm çıkardım bios pilinide söküp 5 10 dk bekledim ancak sonuç aynı, arc a750 kardeşimin pc.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
hocam ekran kartını söktüm çıkardım bios pilinide söküp 5 10 dk bekledim ancak sonuç aynı, arc a750 kardeşimin pc.
Senin ekran kartını o pc'ye tak driver'ı sil sonra geri arc'ı bağla driverı yükle

ananas_suyu

80+ Bronze
Monitöre güç gitmemesi tuhaf geldi. Açılıp mavi ekran felan verse tamam dicemde hiç güç gitmemesi tuhaf. Emin misin driverdan olduğuna

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Monitöre güç gitmemesi tuhaf geldi. Açılıp mavi ekran felan verse tamam dicemde hiç güç gitmemesi tuhaf. Emin misin driverdan olduğuna
hocam driver güncelledikten sonra yeniden başladı pc ilkten siyah ekran verdi daha sonra tekrar kapatıp açtığımda monitöre hiç görüntü gelmemeye başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom