KYTECHNGAMING
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 412
Deepcool içinde 3x120 geliyor.Baya haşmetli hocam alttaki fanlar ekstra mı?
Ben ekstra 140'lık taktım 3 tane de
Deepcool içinde 3x120 geliyor.Baya haşmetli hocam alttaki fanlar ekstra mı?
Al buda morpheus her yerinden hava alıyor yapboz gibi sök tak sök takBaya haşmetli hocam alttaki fanlar ekstra mı?
CH780 mi morpheus mu alınmalı tek farkı ön paneli mi?Deepcool içinde 3x120 geliyor.
Ben ekstra 140'lık taktım 3 tane de
Üfff ne olmuş maşallah.Al buda morpheus her yerinden hava alıyor yapboz gibi sök tak sök takEkran kartı beklemedeyim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
benim attıkalrımda siyah olan ch780, beyaz morpheus.CH780 mi morpheus mu alınmalı tek farkı ön paneli mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üfff ne olmuş maşallah.
Güzelmiş ama değer mi fiyat farkınaDragoslar nasıl
![]()
Dragos North Premium XL LCD Ekran+Riser 1x Fan Mid Tower Kırmızı Siyah Gaming Bilgisayar Kasası
Dragos North Premium XL LCD Ekran+Riser 1x Fan Mid Tower Kırmızı Siyah Gaming Bilgisayar Kasası en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
Bir an y70 sandımDragoslar nasıl
![]()
Dragos North Premium XL LCD Ekran+Riser 1x Fan Mid Tower Kırmızı Siyah Gaming Bilgisayar Kasası
Dragos North Premium XL LCD Ekran+Riser 1x Fan Mid Tower Kırmızı Siyah Gaming Bilgisayar Kasası en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
Zaten 420mm desteği yokmuş hocamGüzelmiş ama değer mi fiyat farkına
Çok benzerler zatenBir an y70 sandım