windows 10
80+
bence meshify c fiyatını hak etmeyen bir kasa
eline sağlık
eline sağlık
bune ya şu ppyi çalan çalana ben yaptım ilk misaki çaldı sonra çalan çalana xdbence meshify c fiyatını hak etmeyen bir kasa
eline sağlık
internetten buldum başkaları da mı kullanıyor? kaldırırım sorun yok zaten sıkıldımbune ya şu ppyi çalan çalana ben yaptım ilk misaki çaldı sonra çalan çalana xd
Şaka yaptım la kullanabilirsin sonuçta ppdeki ben değiliminternetten buldum başkaları da mı kullanıyor? kaldırırım sorun yok zaten sıkıldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kasanın rehberi gelsin
Lian Li Lancool 205 Mesh Siyah Mid-Tower ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.OE764CX.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu rehberi yaparken Lancool'lar Türkiye'de yoktu. Lancool II Mesh'i az önce ben satın aldım, incelemesini canlı yapacağım.Özellikle sistem uyumluluğu ve soğutma konfigürasyonu bakımından mükemmel rehber Ek olarak Lian Li Lancool II Mesh, Lian Li Lancool 215, Enermax MarbleShell MS30, DeepCool CL500, GameMax Panda, Zalman Z3 Iceberg, NZXT H510, BitFenix Dawn TG, Antec DarkFleet DF700 eklenebilir.
Bütçeniz nedir?Cygnus V2 alacam da siz ne önerirsiniz?
700 TLBütçeniz nedir?
Şu an Maxima V20 ve V12 indirimde. V12 modelini @RevDeisDou kullanıyor, ona sorabilirsin. Ayrıca P360A modeline bakabilirsin. 719 TL idi.700 TL
Ürünlerin linkini atar mısın başka bir yerden giriyorumŞu an Maxima V20 ve V12 indirimde. V12 modelini @RevDeisDou kullanıyor, ona sorabilirsin. Ayrıca P360A modeline bakabilirsin. 719 TL idi.