Neler Yeni

Çözüldü✓ Arctic 420mm sıvı soğutma sizce kalitelimi kaç yıl hizmet eder ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sıvı soğutuculara ben 5 yıldan fazla ömür biçemiyorum şahsen. 1-2 yıllık modellerin içleri açılıyor bakır tabanda bozulmaların başladığını görüyordum. Zaten Arctic de 6 yıl veriyor garantiyi.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,494
İsim
Hakanbey
Cinebench programında falan 82 derece ise normal oyunlarda 10-15 derece rahat düşebilirsiniz normal oyunlarda kesinlikle o sıcaklıklara çıkacağını düşünmüyorum çünkü ben 7600x'i her zaman 2K ultra ayarlarda kullanıyorum daha 70 üstüne hiç görmedim
Oyunlarda 55 dereceyi geçmiyor.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,494
İsim
Hakanbey
Sıvı soğutuculara ben 5 yıldan fazla ömür biçemiyorum şahsen. 1-2 yıllık modellerin içleri açılıyor bakır tabanda bozulmaların başladığını görüyordum. Zaten Arctic de 6 yıl veriyor garantiyi.
5 yıl sonra hava soğutmaya geçerim ozaman teşekkür ederim yorumun için.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Oyunlarda 55 dereceyi geçmiyor.
Sizin şu an endişelenmek için hiçbir nedeniniz yok içiniz rahat olsun o sizin gördüğünüz 82 dereceyi de anca o test programında görürsünüz zaten. Yani bu soğutucu bozulursa ancak kendi kendine bozulur yüksek sıcaklıktan vesaire bozulmaz

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,494
İsim
Hakanbey
Sizin şu an endişelenmek için hiçbir nedeniniz yok içiniz rahat olsun o sizin gördüğünüz 82 dereceyi de anca o test programında görürsünüz zaten. Yani bu soğutucu bozulursa ancak kendi kendine bozulur yüksek sıcaklıktan vesaire bozulmaz
teşekkür ederim çok fazla video karşıma çıktı sıvı soğutma konusunda oyüzden endişelendim.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
O zaman tamam hocam yurtdışı bilgisi bende yoktu.
Hani eğer almaya niyetlenen bir arkadaşınız olursa sarı sitede falan çok satıyorlar biz bir arkadaşımıza aldık herhangi bir sıkıntı çıkmadı zaten bir kişi var onu ilanlarda görürsünüz çok fazla ilanı var o sürekli getirip satıyor yanlış hatırlamıyorsam Hatay'lı olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim çok fazla video karşıma çıktı sıvı soğutma konusunda oyüzden endişelendim.
Rahat olun sizinkisi tarla bile sürer 😂😂😂

Top Bottom