Neler Yeni

Yardım Arctic F14 den laptop soğutucu yapmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet
Arkadaşlar elimde fazladan Arctic F14 fanlar ve 3d yazıcım malzemelerim var bunları daha önce masaüstü vantilatör gibi kullanmak için parça basıp sıcaklarda adaptör ile masaüstü fan gibi kullanıyorum. Şimdi bir laptop aldım eski laptop soğutucumun fanları çok ses çıkarıyor. Bunun yerine kendim arctic fanlardan laptop soğutucu yapmak istiyorum. Ekstra adaptör kullanmak yerine bu fanları laptopun usb çıkışı ile besleyebilir miyim ? Kullandığım kablonun ne tarz özellikleri olması lazım bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi ? Laptopa zarar falan verir mi
ASUS G634JZ LAPTOP
Arctic fan dc 12v 0.11A

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,330
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
USB çıkışı 5 volt, fan 12V. Bayağı düşük bir hızda çalışır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,637
İsim
Hacı
USB ile çok yavaş döner. USB 5V - 500 mah...

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
Arkadaşlar elimde fazladan Arctic F14 fanlar ve 3d yazıcım malzemelerim var bunları daha önce masaüstü vantilatör gibi kullanmak için parça basıp sıcaklarda adaptör ile masaüstü fan gibi kullanıyorum. Şimdi bir laptop aldım eski laptop soğutucumun fanları çok ses çıkarıyor. Bunun yerine kendim arctic fanlardan laptop soğutucu yapmak istiyorum. Ekstra adaptör kullanmak yerine bu fanları laptopun usb çıkışı ile besleyebilir miyim ? Kullandığım kablonun ne tarz özellikleri olması lazım bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi ? Laptopa zarar falan verir mi
ASUS G634JZ LAPTOP
Arctic fan dc 12v 0.11A
Mantıksız olur

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Seyfullah
thunderbolt çıkışları falan daha fazla güç verebiliyor bilgisayarında varsa ona bakabilirsin , type c den bi ihtimal daha yüksek güç alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Seyfullah
en iyi verimi harici adaptörle alırsın rastgele bi 12 volt adaptörün kablosunu kesip fanın kablolarını ona elektrik bandıyla sarsan çok daha kolay ve zahmetsiz olur senin için .

Top Bottom