Çözüldü✓ Arctic Freezer 3 sıvı soğutma almak istiyorum kasama hangisi ebattaki olur

Reaksiyon skoru
50
Arkadaşlar merhaba aklımda sıvı soğutma olarak uzun vadeli kullanabiliceğim arctic freezer 3 var kasama hangi boyutlarda ki olur ramlere değme yapar mı kasaya olur mu kasa olarak bunu kullanıyorum veya sizin önerebiliceğiniz bi sıvı soğutma var mı

• MULTIPLE FAN AND RADIATOR CONFIGURATIONS - Front: 3 x 120mm, 2 x 140mm* fans, and up to a 360mm radiator with a maximum thickness of 50mm excl. fans. Top: 2 x 120/140mm fans and up to a 240mm radiator. Rear: 1 x 120mm fan and radiator.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öne 360 takabilirsin üste 280mm

işlemci modelin nedir olmadı hava soğutma önerelim

• MULTIPLE FAN AND RADIATOR CONFIGURATIONS - Front: 3 x 120mm, 2 x 140mm* fans, and up to a 360mm radiator with a maximum thickness of 50mm excl. fans. Top: 2 x 120/140mm fans and up to a 240mm radiator. Rear: 1 x 120mm fan and radiator.

Arctic liquid freezer almayı düşünüyormuş onun radyatörü diğer sıvı soğutuculardan daha kalın o yüzden her 360mm desteği olan kasaya olmuyor. Bütçen varsa ve eğer illa arctic kullanıcam dersen kasayı da değiştirmen lazım. O kasaya en fazla üste 280mm olan olur büyük ihtimal, zaten üstteki havalandırma kısmı da kısa duruyor 360mm taktığında bir fon havayı üfleyemez gibi duruyor.

Arctic liquid freezer almayı düşünüyormuş onun radyatörü diğer sıvı soğutuculardan daha kalın o yüzden her 360mm desteği olan kasaya olmuyor. Bütçen varsa ve eğer illa arctic kullanıcam dersen kasayı da değiştirmen lazım. O kasaya en fazla üste 280mm olan olur büyük ihtimal, zaten üstteki havalandırma kısmı da kısa duruyor 360mm taktığında bir fon havayı üfleyemez gibi duruyor.
yazmışım ya kardeşim 50mm excluding fans diye? arctici rahat rahat alıyor

hocam 280mm 7 cm kalınlığı var yaklaşık olarak nerdeyse fanlarla birlikte ramlere değme yapar gibi geliyor 360 alıp ön tarafa taksam öndeki fanları alıp yukarı ve arkaya taksam nasıl olur peki soğutma konusunda bi sorun yaşar mıyım

hocam 280mm 7 cm kalınlığı var yaklaşık olarak nerdeyse fanlarla birlikte ramlere değme yapar gibi geliyor 360 alıp ön tarafa taksam öndeki fanları alıp yukarı ve arkaya taksam nasıl olur peki soğutma konusunda bi sorun yaşar mıyım
işlemci modeli nedir

liquid freezer 3'ün 38mm radyatör kalınlığı var üstüne fanlarla bu rakam 65.5 mm çıkıyor her 240mm veya 360mm radyatör uyumlu kasaya olmuyor malesef, uyumlu olanlar genelde 27mm radyatör kullanan modeller,bu sıvı soğutma için geniş midtower kasalar veya full tower gerekiyor ne yazık ki

bunun dışında ön tarafa montajı kesinlikle tavsiye etmiyorum sıcak havayı olduğu gibi kasanın içine almış oluyorsunuz.

Arkadaş yazmış zaten öne takmak yerine üste takmak daha avantajlı oluyor. Ben 5600 için 240mm olan arctici kullanıyorum sıvı soğutma deneyimlemek için almıştım phantom spirit te gayet iş görür. Ayrıca 5800x3d geçmek yerine am5 sokete geçiş yapmayı da deneyebilirsin konusunu açarsan yardımcı olur forumdakiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,768
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri