Arcti̇c Freezer 34 Esports Duo Mu Be Qui̇et Dark Rock Sli̇m Mi̇?

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
303
Merhabalar

Fiyatından bağımsız olarak bu iki soğutucu arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir ve fiyatlarını hak ediyorlar mı?

arctic çok serin bir soğutucu dark rock slim eski bir model diye biliyorum. ben arctic alırdım parasını tamamen hakediyor 240mm sıvı soğutucular ile kapışabilir.

arctic çok serin bir soğutucu dark rock slim eski bir model diye biliyorum. ben arctic alırdım parasını tamamen hakediyor 240mm sıvı soğutucular ile kapışabilir.
Anladım ancak rock slimi çok övdüler soğutma performansı olarak aralarında ne kadar fark vardır?

Anladım ancak rock slimi çok övdüler soğutma performansı olarak aralarında ne kadar fark vardır?
yanlış bilgi vermemek için ikisini kıyaslayamam ama çok az fark vardır aralarında.

Merhabalar

Fiyatından bağımsız olarak bu iki soğutucu arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir ve fiyatlarını hak ediyorlar mı?
Arctic olan bende var ve çok memnunum.

Merhabalar

Artic freezee eski sistemim de vardi sattim i5 11400f ile oyunlar da 45 yükte 53 görüyordu kötü marka 360 le bile kapisabilir birçok 240m sıvıyı tokatlar 200tdp var çok kral soğutucu ama yanında gelen macun zaten 150 tl

Yani şimdi sonuç olarak hangisi daha iyi :)

Arctic Freezer 34 eSports DUO​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri