t6 ultra neredeyse 3 te 1 i fiyatına satılan bir cpu sogutucu işlemciyi nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz sonuna kadar o.c yapacagım diyorsanız arctic alın ben t6 ultrayı 3600 ile 4250 mhz 1.2 volt kullanıyorum gayet memnunum kalite olarak arctic kesinlikle daha kaliteli komponentlere sahip lakin aradaki fiyat farkı kişiden kişiye değişecek şekilde değer yada değmez denebilir ben oyumu fiyatının uygun olması sebebi ile t6 dan yana kullanıyorumpara biriktirip Arctic freezer 34 esports duo mu almalıyım yoksa t6ultra mı
Bütçe varsa kesinlikle Arctic freezer 34 esports duopara biriktirip Arctic freezer 34 esports duo mu almalıyım yoksa t6ultra mı
Neden güven vermesin forumdaki herkes öneriyor?arctic alıcam sanırım t6 ultra güven vermiyor
oyunlarda ki ve stres testlerindeki degerleri paylaşabilirmisiniz acabaArctic freezer kullanıyorum 3600 ile. 4.2GHz 60 derece geçmiyor
Maalesef paylaşamam, çünkü sistemin şehirde ben ise köydeyim. Ancak söyleyebilirim Stres testine sokmadım ancak BF5 te 78 80 derecenin altına inmeyen işlemci 61 62 dereceyi geçmedi ki kasam adam akıllı hava almıyorken (NZXT S340) PUBG de ise 73 75 derece arasıydı 57 dereceyi geçmedi, bu durumlarda 1.2V ve 4.2GHz idi. 20 dereceye yakın yani fark, bu arada Arctic MX4 2019 ED. kullandım macun olarak.oyunlarda ki ve stres testlerindeki degerleri paylaşabilirmisiniz acaba
ben 3600 ve t6 ultra kullanıyorum 1.2 volt 4250mhz pubg ve gta 5 de sıcaklıklar 55 derece 1.31v 4500 mhz şekilde ise 60 derece videosu buradaM
Maalesef paylaşamam, çünkü sistemin şehirde ben ise köydeyim. Ancak söyleyebilirim Stres testine sokmadım ancak BF5 te 78 80 derecenin altına inmeyen işlemci 61 62 dereceyi geçmedi ki kasam adam akıllı hava almıyorken (NZXT S340) PUBG de ise 73 75 derece arasıydı 57 dereceyi geçmedi, bu durumlarda 1.2V ve 4.2GHz idi. 20 dereceye yakın yani fark, bu arada Arctic MX4 2019 ED. kullandım macun olarak.
O zaman T6 ULTRA daha maantıklı, tahminimce tasarımı hazır kalıp olduğu için daha ucuz, yalnız benim kasam hava almıyor onu da hesaba katın .ben 3600 ve t6 ultra kullanıyorum 1.2 volt 4250mhz PUBG ve gta 5 de sıcaklıklar 55 derece 1.31v 4500 mhz şekilde ise 60 derece videosu burada
bnm kasanında önü malesef mesh yapıda degil o yüzden önden hava almıyor :S macun olarak mx4 ün 2019 olmayan eski versiyonu sürülü lakin kutu içinden cıkan macunda güzelO zaman T6 ULTRA daha maantıklı, tahminimce tasarımı hazır kalıp olduğu için daha ucuz, yalnız benim kasam hava almıyor onu da hesaba katın .
T6 ULTRA alın kesinlikle.