~1 yıl önce 5000₺'ye yakın fiyata satmıştım, en kaliteli bulduğum sıvı soğutmalardan. Marka kalite algısı oldukça yüksek. Kesinlikle alınır. Üzmez.3500 TL bütcem var bu model inventusun sitesinde 3250 TL sıvı sogutma istediğimden ve bilinirlik açısından almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Fiyatına göre üst seviye soğutma sunar alınır fakat radyatörler kalın olduğu için kasa uyumluluğunuza göz atın.3500 TL bütcem var bu model inventusun sitesinde 3250 TL sıvı sogutma istediğimden ve bilinirlik açısından almayı düşünüyorum sizce nasıl?
kasaya uyuyor hocam sağ olunFiyatına göre üst seviye soğutma sunar alınır fakat radyatörler kalın olduğu için kasa uyumluluğunuza göz atın.
Forumda sıcak fırsatlarda konusu var hocam,bakmanızı tavsiye ederim.En az 1000 yorumu vardır.Alanlardan fikir alabilirsiniz.Bence bu fiyata kaçırmayın derim3500 TL bütcem var bu model inventusun sitesinde 3250 TL sıvı sogutma istediğimden ve bilinirlik açısından almayı düşünüyorum sizce nasıl?
aldım hocam zaten geldiği an takıcam 3d işlemci var malum soğumuyorlarForumda sıcak fırsatlarda konusu var hocam,bakmanızı tavsiye ederim.En az 1000 yorumu vardır.Alanlardan fikir alabilirsiniz.Bence bu fiyata kaçırmayın derim
Hayırlı olsunaldım hocam zaten geldiği an takıcam 3d işlemci var malum soğumuyorlar
bu hafta 2900 e önerdim mükemmel soğutucu. O fiyata bedava.aldım hocam zaten geldiği an takıcam 3d işlemci var malum soğumuyorlar