Neler Yeni

🔥İndirim ARCTIC LF2, LF3 ve Termal Macun Ürünleri - INVENTUS

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,059
İsim
eyyüb
3 lerin fiyata gel elim ayağım titriyor evlat açısı gibi almayacağım bir dağa uygun link paylaşmayın söverim size :D
hava soğutmam ile mutluyum ben.
ne zaman foruma girsem bir konusu alamıyoruz işte :(
kartada faizsiz taksit var on numaraymış.
neyse bende böyle avutuyorum kendimi.
1726813146312.png

Son düzenleme:

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
mehmet ali oğuz
3 lerin fiyata gel elim ayağım titriyor evlat açısı gibi almayacağım bir dağa uygun link paylaşmayın söverim size :D
hava soğutmam ile mutluyum ben.
ne zaman foruma girsem bir konusu alamıyoruz işte :(
kartada faizsiz taksit var on numaraymış.
neyse bende böyle avutuyorum kendimi.
Alıntıyı görüntüle
Çek bi 360mm lf3 :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,951
İsim
yusuf ecer
Sırf hortumlarının görüntüsünün çirkinliğinden asus rog ryujin 3 aldım :D.
Daha iyi zaten. 8. gen asetek pompa kullaniyor. Ama fiyati tuzlu iste..
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki corsair hem daha estetik hemde soğutma olarak 360 lık eski arctic imden cok daha iyi
Corsairin top tier aiolari haric alinmaz. Onlar da overpriced. O fiyatlara galahad 2 hatta ryujinler falan bulunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arctic sığıyor mu önemli olan o :D benim kasamda 280 detekliyor fakat arctic olmadı iade etmek zorunda kaldım.
Bu tarz giriş seviye kasalarda tenekesiyle çok uğraşmıyorlar bütçe dolayısıyla o yüzden üst tarafta çok geniş boşluk oluyor. Benim td500ün üstüne zar zor sığan soğutucu rampagein 2klık kasalarinda 10cm boşlukla cayliyordu :D

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
marka fanatikliği bu olsa gerek biri ''240lık arctic bile 360mm corsair h150den daha iyi sonuç veriyor genelde '' dediği için diğeri yediremeyip kendini rezil eden sonuçları buraya atmış. Sen o soğutucuyla git 14700k falan soğut 14900k gibi sıkıntılı işlemciyi en iyi soğutacak sıvı soğutucu H150i Elite Capellix XT falan değil zaten o bozuk işlemciyi soğutacak soğutucu da yok gibi bir şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin
marka fanatikliği bu olsa gerek biri ''240lık arctic bile 360mm corsair h150den daha iyi sonuç veriyor genelde '' dediği için diğeri yediremeyip kendini rezil eden sonuçları buraya atmış. Sen o soğutucuyla git 14700k falan soğut 14900k gibi sıkıntılı işlemciyi en iyi soğutacak sıvı soğutucu H150i Elite Capellix XT falan değil zaten o bozuk işlemciyi soğutacak soğutucu da yok gibi bir şey.
evet rezil oldum işlemci yandı şuan tabletten yazıyorum

SecomniA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sercan Keskin
arctic sığıyor mu önemli olan o :D benim kasamda 280 detekliyor fakat arctic olmadı iade etmek zorunda kaldım.
Valla bende de b450 Tomahawk max var kasama uymuyor LF2 360 soğutucu bu üstteki arkadaşın önerdiği kasayı düşünüyorum ama emin olamıyorum.

Top Bottom