Neler Yeni

🔥İndirim ARCTIC LF2, LF3 ve Termal Macun Ürünleri - INVENTUS

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,433
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hemen gelsin cevabın
inanmazsın diye ayrıntılı çektim üstadım en bilgili en iyi ürünleri kullanan kişi
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunlarda da testlerim istersen gerek varmı :D

oyunlarda da testlerim istersen gerek varmı :D
1726782117091.png

Kendin video atıp kendini yalanlamışsın. Test başlar başlamaz işlemcin throttle yiyor dünyadan haberin yok. Ayrıca frekansın da düşük. Muhtemelen 200-250W civarı bir güç çekiyor. 350W civarı güç çekiyor o işlemci normalde, işlemcinin ciddi bir kısmını kullanamıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,433
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
he evet hep öyle yazıyor orda herkeste aynı yazıyor alttan bak bakalım yüzde kaç kırmızı çizgiyi takip et varmı yokmu anlarsın bilgin yoksa fikrinde olmasın bari
Hwinfo indir, Cinebench 2024 testi yap bakayım bir :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin
Alıntıyı görüntüle

Kendin video atıp kendini yalanlamışsın. Test başlar başlamaz işlemcin throttle yiyor dünyadan haberin yok. Ayrıca frekansın da düşük. Muhtemelen 200-250W civarı bir güç çekiyor. 350W civarı güç çekiyor o işlemci normalde, işlemcinin ciddi bir kısmını kullanamıyorsun.
he evet çekiyor sıcaklık sorunumuz hat safhada yanıyor pc corsair kötü mal her şey çok kötü bitiğiz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,433
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
he evet hep öyle yazıyor orda herkeste aynı yazıyor alttan bak bakalım yüzde kaç kırmızı çizgiyi takip et varmı yokmu anlarsın bilgin yoksa fikrinde olmasın bari
Herkeste yazıyor çünkü işlemciyi KİMSE soğutamıyor dostum zaten neyin inadındasın sen? İşlemcin 10 saniyede +90 dereceye çıkıp hızını kısmış haberin yok soğuyor sanıyorsun. 4.65 GHz de kalmış 5.5 GHz olan işlemci. Buradaki sorun Corsair değil hiçbir soğutucu soğutamıyor bunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin
Herkeste yazıyor çünkü işlemciyi KİMSE soğutamıyor dostum zaten neyin inadındasın sen? İşlemcin 10 saniyede +90 dereceye çıkıp hızını kısmış haberin yok soğuyor sanıyorsun. 4.65 GHz de kalmış 5.5 GHz olan işlemci. Buradaki sorun Corsair değil hiçbir soğutucu soğutamıyor bunu.
yeni gelen biosla işlemciyi kısan zaten asus ben bizzat kullanıcısı olarak hiçbi sorun yaşamadım sıcaklık konusunda oyunlarda test edeyim istermisin keyiflendireyim seni biraz daha

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,433
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
yeni gelen biosla işlemciyi kısan zaten asus ben bizzat kullanıcısı olarak hiçbi sorun yaşamadım sıcaklık konusunda oyunlarda test edeyim istermisin keyiflendireyim seni biraz daha
Söylediğim testi söylediğim şekilde yapıp buraya atmadığın sürece bir önemi yok. Emin olmadığın konularda böyle iddialı konuşma. Ayrıca gelen BIOS frekans falan kısmıyor testleri yapıldı. Başta da söylediğim gibi sıcaklıktan dolayı kısıyor anında haberin yok olayın özeti bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin
Söylediğim testi söylediğim şekilde yapıp buraya atmadığın sürece bir önemi yok. Emin olmadığın konularda böyle iddialı konuşma. Ayrıca gelen BIOS frekans falan kısmıyor testleri yapıldı. Başta da söylediğim gibi sıcaklıktan dolayı kısıyor anında haberin yok olayın özeti bu.
Hwinfo indir, Cinebench 2024 testi yap bakayım bir :)
tamam bekle ne farkedecekse :D

bekle geliyor senin demene göre her çekirdek yüzde yüz yük altındayken en kral işlemciyi takıp aynı anda da max turbo hızında bencmark atmasını bekliyosun demi bunu amd veya intel başaramadı top işlemcilerinde sen başaracaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin
sonuç olarak videoyuda atıp mevzuyu sonlandırıyorum arkadaşda güzel bir tecihle corsairi aldı. 7800X3D yi zaten hayli hayli soğutacaktır fp olarakda gayet iyi bir soğutucu oyunlarda gayet serin çalışıyor zaten ısınma olarak problemli bir işlemci olduğunu inkar etmiyorum. Beni çok rahat idare ediyor ufak tefek renderlar ve oyun dışında zaten işim yok yarın 15900k çıkar onuda alırım onuda test ederim kullanırım vs son kullanıcı olarak soğutucudan en ufak şikayetim yok hem sessiz hemde fp oranı gayet iyi. Onun dışında asus ryujın 360 lık model olsa bi tık daha iyi soğutabilir fiyat olarak 3 katı tabi mantıklımı hayır. Neredeyse 6 ghz 24 çekirdek bi işlemciden bahsediyoruz bencmarkda gayet normal bu işlemciye göre talep eden olursa yarın oyun testlerinide yutub kanalımdan izleyebilir. Ben memnun olmadığım ürünü önermem şahsen bu soğutucuyla 2 sistem yaptık ikiside gayet iyi sorunsuz ve sessiz.

corsair kötü ürün yaptığı için birden 105 derece oldu dostlar aşırı ısındı pc kapandı fırsat bulunca da klima takıp bu testi yaptım

cinebenck bilgisayarımı yaktı yarın amd sistemimden yazacağım inşallah

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,433
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
sonuç olarak videoyuda atıp mevzuyu sonlandırıyorum arkadaşda güzel bir tecihle corsairi aldı. 7800X3D yi zaten hayli hayli soğutacaktır fp olarakda gayet iyi bir soğutucu oyunlarda gayet serin çalışıyor zaten ısınma olarak problemli bir işlemci olduğunu inkar etmiyorum. Beni çok rahat idare ediyor ufak tefek renderlar ve oyun dışında zaten işim yok yarın 15900k çıkar onuda alırım onuda test ederim kullanırım vs son kullanıcı olarak soğutucudan en ufak şikayetim yok hem sessiz hemde fp oranı gayet iyi. Onun dışında asus ryujın 360 lık model olsa bi tık daha iyi soğutabilir fiyat olarak 3 katı tabi mantıklımı hayır. Neredeyse 6 ghz 24 çekirdek bi işlemciden bahsediyoruz bencmarkda gayet normal bu işlemciye göre talep eden olursa yarın oyun testlerinide yutub kanalımdan izleyebilir. Ben memnun olmadığım ürünü önermem şahsen bu soğutucuyla 2 sistem yaptık ikiside gayet iyi sorunsuz ve sessiz.

corsair kötü ürün yaptığı için birden 105 derece oldu dostlar aşırı ısındı pc kapandı fırsat bulunca da klima takıp bu testi yaptım
1726785290463.png

Sonuç= işlemciye güç sınırı koymana rağmen hâlâ throttle yaparak frekans kısıyor. 350W çekmesi gereken işlemci 200-250W arasında geziyor. Öyle bol keseden soğutuyorum uçuyorum kaçıyorum demekle olmuyormuş değil mi? Bütün dünyanın hemfikir olduğu konuyu gereksiz yere uzatıp dramatize ediyorsun bir sen mi çözdün bu sorunu yani? Sorun soğutucuda değil işlemcinin kendisinde diyorum zaten.

1726785446705.png

Yukarıdaki görüntü bizim testimizden, sendeki soğutucunun 420MM olanıyla yaptık. Görüyor musun güç tüketimi ve frekans farkını? Konunun Corsair ile bir alakası yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin
Alıntıyı görüntüle

Sonuç= işlemciye güç sınırı koymana rağmen hâlâ throttle yaparak frekans kısıyor. 350W çekmesi gereken işlemci 200-250W arasında geziyor. Öyle bol keseden soğutuyorum uçuyorum kaçıyorum demekle olmuyormuş değil mi? Bütün dünyanın hemfikir olduğu konuyu gereksiz yere uzatıp dramatize ediyorsun bir sen mi çözdün bu sorunu yani? Sorun soğutucuda değil işlemcinin kendisinde diyorum zaten.
corsair 240 lıkla aynı soğutuyor diyordun ne oldu ? ben güç sınırı koymadım gelen biosları yaptım olay bundan ibaret soğutuyorum pc hiç kapanmadığına göre zaten oraları gösteriyorum farkındaysan max kaç dereceyi görmüş sen ona bak soğutucuya laf ediyodun ya

senin soğutmadan kastın 24 çekirdek işlemciyi yüzde 100 yük altındayken 50-60 derecede tutmak sanırım belki bu hedefine ulaşırsın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,433
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
corsair 240 lıkla aynı soğutuyor diyordun ne oldu ? ben güç sınırı koymadım gelen biosları yaptım olay bundan ibaret soğutuyorum pc hiç kapanmadığına göre zaten oraları gösteriyorum farkındaysan max kaç dereceyi görmüş sen ona bak soğutucuya laf ediyodun ya
1726785536342.png

DOSTUM, işlemcin benchmarkta bir alt model 14700K ile aynı sonucu vermiş hâlâ garip garip argümanlar sunuyorsun. Orada kocaman kırmızı bir şekilde THROTTLE yazıyor işte neyin inadındasın?

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren n

senin soğutmadan kastın 24 çekirdek işlemciyi yüzde 100 yük altındayken 50-60 derecede tutmak sanırım belki bu hedefine ulaşırsın
dostum işlemcinin gücünü kısıyorsun soğutuyor diyorsun bende 7800x3d yi kısarım tam performans alamam stok 5600 soğutucusuyla yine soğuturum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,159
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom