Keşke Fiyatlar böyle olsa her zaman...
Mesaj otomatik birleştirildi:
ARCTIC piyasanın kralı. Kesinlikle al
Tüm mantık aslında zincirlem - daisy chain bağlamadan geçiyor. Anakrt fan header ya da kullandığınız fan hublara göre şekillendirebilirsiniz.merhaba iyi forumlar bu kadar fanı nasıl bağladığınız hakkında soru sormak istiyorum çünkü bende bağlamak üzereyim yardımcı olabilir misin
macun alayım dedimde
Alıntıyı görüntüle
Ben de aynı kararsızlığı yaşadım. Şuan 12400f var ileri de 7950x3d veya 9950x almayı planladığım için Liquid Freezer alacaktım ama sonra finansal bazı aksiliklerden dolayı işlemci yükseltme işini yakın zamanda yapamayacağımı anladım.İhtiyacınm yok ama ileriye dönük alsam mı peki?
Ben de aynı kararsızlığı yaşadım. Şuan 12400f var ileri de 7950x3d veya 9950x almayı planladığım için Liquid Freezer alacaktım ama sonra finansal bazı aksiliklerden dolayı işlemci yükseltme işini yakın zamanda yapamayacağımı anladım.
Her ne kadar kaliteli olursa olsun sıvı soğutma pompası ölüyor bir süre sonra. Tabi bu kaliteli olduğu için baya iyi götürür ama zaten en az 1 yıl içinde işlemci yükseltmeyeceğim için Peerless Assain almaya karar verdim. İşlemci yükseltirsem soğutma da yükseltirim.
Tamam kardeşim sen corsair altabii ki corsair hem daha estetik hemde soğutma olarak 360 lık eski arctic imden cok daha iyi
Üste maksimum 27 santimetre yükseklik var. Arctic kurtarmazarctic lf iii 360 veya 280 için kasa önerebilir misiniz kullanan arkadaşlardan rica ediyorum, arctic lf ii 280 aldım radyatör kurtarmadı bitfenix fang kasa var.
Corsair severiz ama tech specs leri efsane. Baya bilgilendirici Muhtemelen aynı sorunu yaşarsınız." LF3 için "Corsair 5000d kasam var fakat anakart m-atx olduğu için üst panelde sıkıntı yaşar mıyım sizce arkadaşlar biraz araştırdım benimle aynı durumda olan bi adam böyle sığdırmış öne takmakla uğraşmak istemiyorum hem bildiğim kadarıyla sıvı soğutmanın daha hızlı ömrünün tükenmesini sağlıyor
Ürün gayert güzel aldığım günden beri müq sessizlik lf2 ye göre daha zarif . Buda fanları değiştirilmiş hali morpheus kasama cuk oturdu ( Radyatör fanlarını değiştim sıcaklıkta 2 3 derece oynama yaptı arctic fanlardan daha iyisini beklerdim
Bakmadan geçmeyin.
Ve unutmayın Arctic radyatörleri piyasadaki AIO olarak satılan tüm ürünlerdeki radyatörlerden daha kalındır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaklaşık 6 ay evvel Amazon yurtdışı üzetinden 96€ ya aldığım 420 LFIII kasamında push pull olarak halini de buraya bırakayım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle