Çözüldü✓ ARCTIC Liquid Freezer II ARGB 360 Nzxt h6 Flow sığar mı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,362
Bütçe
5
Arctic liquid freezer II 360'ı nzxt h6 Flow kasaya koyacağım ama bu bilgilere göre radyatör kalınlığı sığmıyor, emin olamadım.
Radyatör ebatları: 398 (L) x 120 (W) x 38 (H) mm

Kasa: NZXT H6 Flow
Soğutucu: ARCTIC Liquid Freezer II ARGB 360
Anakart: MSI PRO B660M-A DDR4

Ekler

• Screenshot_20240706-162603_Chrome.jpg
    Screenshot_20240706-162603_Chrome.jpg
    108.4 KB · Hit: 85
Google'a H6 Flow Arctic yaz takanlar var. Fakat anakart VRM soğutucusu ufak olmalıymış. RAM'ler de ayni şekilde.

Google'a H6 Flow Arctic yaz takanlar var. Fakat anakart VRM soğutucusu ufak olmalıymış. RAM'ler de ayni şekilde.
Evet googledan baktım olanlar var, ben anakarta değer diye şüphelenmiştim ama olur heralde teşekkür ederim. Ramlerin ufağı nasıl oluyor? Birde VRM soğutucusu ne kadar ufak olmalı fotoğraf ve ölçü söylesem bakabilir misin

Evet googledan baktım olanlar var, ben anakarta değer diye şüphelenmiştim ama olur heralde teşekkür ederim. Ramlerin ufağı nasıl oluyor? Birde VRM soğutucusu ne kadar ufak olmalı fotoğraf ve ölçü söylesem bakabilir misin
Ölçü yazan yok göz kararı bir şey diyemem. RAM'den kastım ise ekstra RGB aydınlatmalı olanlar.

Ölçü yazan yok göz kararı bir şey diyemem. RAM'den kastım ise ekstra RGB aydınlatmalı olanlar.
Şimdi anladım ben bloktan dolayı diyorsunuz sandım, öne doğru boyutundan bahsediyorsunuz heralde. Ben öne doğru boyutta sorun yaşayacak kadar büyük olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler yardım için

Şimdi anladım ben bloktan dolayı diyorsunuz sandım, öne doğru boyutundan bahsediyorsunuz heralde. Ben öne doğru boyutta sorun yaşayacak kadar büyük olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler yardım için
Deneyenler yazdığına göre vardır bir bildikleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,390
Üyeler
183,420
Son üye
Meret
Geri