LT720 bence gayet başarılı eğer sorun yaratmıyorsa geçmeye gerek yok diye düşünüyorum.LT720 var bende bu soğutucu nasıl geçmeye değer mi ki yeni çıkmış galiba.
LT720 bence gayet başarılı eğer sorun yaratmıyorsa geçmeye gerek yok diye düşünüyorum.LT720 var bende bu soğutucu nasıl geçmeye değer mi ki yeni çıkmış galiba.
Hocam arkadaşın bütçesine göre önerdim yoksa Lian Li+fan derken çok masraflı oluyorlıanlı alınır h9 ıcın degecegını zannaetmıyorum
Dostum i9-14900K işlemciye sahibim o yüzden soruyorum aslında. Yeni aldım soğutucuyu da.LT720 bence gayet başarılı eğer sorun yaratmıyorsa geçmeye gerek yok diye düşünüyorum.
su asusun beyaz kasası warmı acaba merak ettım
14900k soğutması biraz problem aslında kasa destekliyorsa 420mm olanı alınabilir. Ama 360mm olanıyla LT720 arasında incelemelerden izlediğim kadarıyla 3-4 derece filan bir performans farkı var.Dostum i9-14900K işlemciye sahibim o yüzden soruyorum aslında. Yeni aldım soğutucuyu da.
cok ıyı ama fıyatta ıyı ben bu gıdısle kasayı beyaza boyıcam gıbıAsus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa özelliklerini incele, 7.246,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende var baya iyi bir kasawar
Bu artic liquid freezer iii ya internette bulamadım kıyaslamaları kasada 420 desteği yok fakat bu yeni modeli galiba contact frame li filan daha iyi gibi geldi.14900k soğutması biraz problem aslında kasa destekliyorsa 420mm olanı alınabilir. Ama 360mm olanıyla LT720 arasında incelemelerden izlediğim kadarıyla 3-4 derece filan bir performans farkı var.
ben tekrar sistem toplarsam anca alırım akrabamda var bu kasa baya iyi gözüküyor 3070Ti var gamingX Triocok ıyı ama fıyatta ıyı ben bu gıdısle kasayı beyaza boyıcam gıbı
bu mu kasa adı xd3070Ti var gamingX Trio
Evet kutu içinde İntel için contact frame ile geliyor ama Gamer Nexus'un söylediğine ve testlerine göre içinden çıkan contact frame harici olarak satın alınanlar kadar iyi değilmiş. Tabi yine de direkt olarak soğutucu takmaktan daha iyi.Bu artic liquid freezer iii ya internette bulamadım kıyaslamaları kasada 420 desteği yok fakat bu yeni modeli galiba contact frame li filan daha iyi gibi geldi.
Yok gt502 hakkında konuşuyordukbu mu kasa adı xd
O zaman şöyle yapıyım bizim LT720 yanına bide contact frame alıyım mavun olarakta Thermal Grizzly Kryonaut Extreme var onu sürüyüm işimi görür galiba.Evet kutu içinde İntel için contact frame ile geliyor ama Gamer Nexus'un söylediğine ve testlerine göre içinden çıkan contact frame harici olarak satın alınanlar kadar iyi değilmiş. Tabi yine de direkt olarak soğutucu takmaktan daha iyi.