Mx 4 alacaktım ama mx 6 mi alsamki . (Mx-4 daha iletken )
@HacıSOFU 'nun dediği gibi MX4 uzak durulması gereken bir model. Çok akışkan. Özellikle laptop, GPU VB. yerlerde hemen berbat oluyor. İkisi arasından MX6.Mx4 ile mx6 arasında kaç c oynuyor ?
Güneş vurmayan, nemsiz ve ağzı kapalı saklarsan uzun süre bir şey olmaz.Bunlar açıldıktan sonra belli bir müddet sonra etkisini mi kaybediyordu noluyordu?
Tam 40 günde kurudu 6600 XT de. Ve sıcaklık 10-15 derece yükseldi o kadar diyeyim. İşlemciye okey MX4 ama GPU ve laptop ASLA.@HacıSOFU 'nun dediği gibi MX4 uzak durulması gereken bir model. Çok akışkan. Özellikle laptop, GPU VB. yerlerde hemen berbat oluyor. İkisi arasından MX6.
Kendi 3080'ime MX6 sürdüm ve fena değil hala sıcaklıklar. İlk sürdüğümle arasında 6-7 derece oynadı ama eskisine göre çok iyi hala. MX4 sürseymişim herhalde her ay yenilemek lazımmış
Güneş vurmayan, nemsiz ve ağzı kapalı saklarsan uzun süre bir şey olmaz.
teşekkürler aldımYine 339 TL fiyatta
Bu mx4 zaten kısa süreli etkili. Mx6 da denedim diğer aldığım macunlara uzun kullanımda yaklaşamadı bile. Çok abartılıyor.
Olabilir fakat ben 2 yıldır Alseye t9 13w/mk platinium kullanıyorum hala soğukluk aynı. Yani tavsiye ederimCoolerMaster MasterGel Maker Nano bu macun uzun süreli çok iyi
hocam termal macun soğutucuyla işlemci arasın sürülür laptop pc fark etmez, laptopda işlemcinin temas yüzeyi masa üstü işlemcilere göre daha küçük olduğu için akışkan macunlar bir süre sonra yüzeyin dışına taşabiliyor Mx-4 de bu sorun var. Mx 6 daha katı bir kıvama sahip olduğu için her türlü kullanıma uygun. Ama yeni alınan sıvı soğutucuların üzerinde termal macun sürülü olarak geliyor genelde.Bu macun laptop için mı arkadaşlar yoksa yeni sıvı soğutucu aldım işlemciye temas için macun sürülecek o macun bu macun mu ?