Neler Yeni

🔥İndirim Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (8gr) 248,₺

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Orkun
dün gece sipariş verdim bu öğlen geldi, normalde aciliyeti olan bişey alsam bu kadar hızlı gelmez :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi iade etsem üstteki gibi bir şey olacak ondan o topa hiç girmiyorum
İade de kargo ücretini de biz ödüyormuşuz. Ryzen 7 7700 almıştım, iptal için mail yolladım siteden talep açtım. Telefonlarını kaç kere aradım otomatik kapatıyor. Sonrasında kargoya vermişler, bugün geldi. Şansıma da getiren kargocu teslim alındı diye düşmüş sisteme. Normalde teslim almayıp geri gönderecektim iade diye. Şimdi boşu boşuna geri göndermek için kargo ödeyeceğim.

serhatkara34

80+ Bronze
İade de kargo ücretini de biz ödüyormuşuz. Ryzen 7 7700 almıştım, iptal için mail yolladım siteden talep açtım. Telefonlarını kaç kere aradım otomatik kapatıyor. Sonrasında kargoya vermişler, bugün geldi. Şansıma da getiren kargocu teslim alındı diye düşmüş sisteme. Normalde teslim almayıp geri gönderecektim iade diye. Şimdi boşu boşuna geri göndermek için kargo ödeyeceğim.
bu sitedemi yaşanıyor bu konular

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Orkun
bu sitedemi yaşanıyor bu konular
Evet, ürünleri kargoya teslim ettikten sonra mailleri talepleri okuyor büyük ihtimalle firma. En büyük saçmalığı da ne biliyor musun direk müşteri hizmetleri mail adresine yazılı olarak iptal talebimi ilettim. Site üzerinden destek kısmından iade talebi açmanız lazım diyor. Sipariş numarasını her şeyini mailde belirtmişim. Bunu bana yazana kadar iptal talebini işleme soksaydı kargo boşu boşuna ürünü bana getirmeyecekti. Site üzerinden destek kısmından iptal talebini oluşturdum. 10 dk sonra telefonuma mesaj geldi, ürününüz kargoya verilmiştir diye, ufak çaplı bir sinir krizi geçirmedim değil :D

serhatkara34

80+ Bronze
Evet, ürünleri kargoya teslim ettikten sonra mailleri talepleri okuyor büyük ihtimalle firma. En büyük saçmalığı da ne biliyor musun direk müşteri hizmetleri mail adresine yazılı olarak iptal talebimi ilettim. Site üzerinden destek kısmından iade talebi açmanız lazım diyor. Sipariş numarasını her şeyini mailde belirtmişim. Bunu bana yazana kadar iptal talebini işleme soksaydı kargo boşu boşuna ürünü bana getirmeyecekti. Site üzerinden destek kısmından iptal talebini oluşturdum. 10 dk sonra telefonuma mesaj geldi, ürününüz kargoya verilmiştir diye, ufak çaplı bir sinir krizi geçirmedim değil :D
valla sen teknosayla uğraş asıl o zaman sinir krizi nasıl geçirilir görürsün :D

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Orkun
valla sen teknosayla uğraş asıl o zaman sinir krizi nasıl geçirilir görürsün :D
Valla açıkçası benimle uğraşan firmayla ben sonuna kadar uğraşıyorum üşenmeden, boşu boşuna kendimi yormamak için bu tarz durumlarda, iade vs. gibi durumlarda yormayacak firmalardan alışveriş yapıyorum. En başta Amazon geliyor. Ürünü al, 30 gün kullan. 30. Gün iadeye gönder, paran iade olsun. Ufak firmaları bu tarz durumlardan dolayı tercih etmekten hoşlanmıyorum.

Teknobiyotik'te iptal talebi nasıl oluşturuyoruz
Siparişlerim kısmına gir, orada siparişinin en sağında iade talebi butonu var.
Ona basınca açılan sayfada aşağıda destek talebi oluştur kısmı var.
Orayı dolduracaksın, ürün iade talebini seçeceksin.

galeyanageldim

80+ Bronze
Valla açıkçası benimle uğraşan firmayla ben sonuna kadar uğraşıyorum üşenmeden, boşu boşuna kendimi yormamak için bu tarz durumlarda, iade vs. gibi durumlarda yormayacak firmalardan alışveriş yapıyorum. En başta Amazon geliyor. Ürünü al, 30 gün kullan. 30. Gün iadeye gönder, paran iade olsun. Ufak firmaları bu tarz durumlardan dolayı tercih etmekten hoşlanmıyorum.

Siparişlerim kısmına gir, orada siparişinin en sağında iade talebi butonu var.
Ona basınca açılan sayfada aşağıda destek talebi oluştur kısmı var.
Orayı dolduracaksın, ürün iade talebini seçeceksin.
Oluşturdum bakalım iptal edecekler mi yoksa senin başıına gelen bana da olacak mı göreceğiz :D

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Orkun
Oluşturdum bakalım iptal edecekler mi yoksa senin başıına gelen bana da olacak mı göreceğiz :D
Kargo için hazırlayıp fatura kesmişlerse iptal etmiyorlar. Umarım ederler, etmezlerse de kargo geldiğinde teslim alma, iade ettim deyip geri göndermelerini iste.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Hangisi daha iyi leptopa bakım için alacağımda bide işlemci üzerindeki ne ile silcez ? Islak mendil kuru mendil vs ?

serhatkara34

80+ Bronze
Hangisi daha iyi leptopa bakım için alacağımda bide işlemci üzerindeki ne ile silcez ? Islak mendil kuru mendil vs ?
mx6 daha iyi daha pahalı çok fark olacağını sanmıyorum buda işini görür veya 4gr olanlara bakabilirsin önce kuru ile pisligini alıp sonra bir peçeteye kolonya sıkıp bir mendille temizleyebilirsin

serhatkara34

80+ Bronze
işlemci üzerinde diyotlar varsa genelde olur onları peçeteye takıp kopartma dikkatli olmalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,007,686
Üyeler
159,660
Son üye
Tutar3727