Merhabalar, hangi macun daha iyidir acaba? 7800x3d - arctic sıvı sogutucu için kullanılacak.
Bunun yerine 8 gram mx4 aldım çok fark eder mi 2 sistem bakımı ve bir laptop bakımı yapacağımThermal Grizzly - Kryonaut 12.5kW öneriyorduk da stokları bitmiş. Fiyatı da uçmuş.
Böyle bir ürün kullanabilirsin.Thermal Grizzly 1gr Kryonaut Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-K-001-RS) | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Kryonaut Termal Macun Kryonaut termal macun baştan sona ekstrem hız aşırtma topluluğunun yüksek performans beklentilerini karşılama hedefi ile tasarlandı. Kryonaut aynı zamanda kritik öneme sahip endüstriyel soğutma uygulamaları için...www.teknobiyotik.com
Hocam tşkler cevap için, fakat elimde bu iki macun var. ikisinden hangisi daha kaliteli veya faydalı olacaksa onu kullanacağım. Bu şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim.Thermal Grizzly - Kryonaut 12.5kW öneriyorduk da stokları bitmiş. Fiyatı da uçmuş.
Böyle bir ürün kullanabilirsin.Thermal Grizzly 1gr Kryonaut Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-K-001-RS) | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Kryonaut Termal Macun Kryonaut termal macun baştan sona ekstrem hız aşırtma topluluğunun yüksek performans beklentilerini karşılama hedefi ile tasarlandı. Kryonaut aynı zamanda kritik öneme sahip endüstriyel soğutma uygulamaları için...www.teknobiyotik.com
Almışsın bir kere fark eder ama bu 1gram 2-3 kere max uygularsın.Bunun yerine 8 gram mx4 aldım çok fark eder mi 2 sistem bakımı ve bir laptop bakımı yapacağım
Bu iki macun elinde varsa Thermal Grizzly - Kryonaut 12.5kW olanı uygula. Çok kaliteli bir macundur.Hocam tşkler cevap için, fakat elimde bu iki macun var. ikisinden hangisi daha kaliteli veya faydalı olacaksa onu kullanacağım. Bu şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mx6 vardı da 4 gram bir kaç lira saha pahalıydı sonradan gördüm aldık artıkAlmışsın bir kere fark eder ama bu 1gram 2-3 kere max uygularsın.
Mx6 alsaydın daha iyi olabilirdi. MX4 de işini görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu iki macun elinde varsa Thermal Grizzly - Kryonaut 12.5kW olanı uygula. Çok kaliteli bir macundur.
mx6 tokatlat gecerMerhabalar, hangi macun daha iyidir acaba? 7800x3d - arctic sıvı sogutucu için kullanılacak.