Neler Yeni

Yardım Arctis 1 wireless alinir mi ?

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
1750 TL'ye mediamarktan arctis 1 wireless xbox edition alinir mi yoksa bu fiyatlara hem oyun hem dizi hem de evde muzik dinlemek icin alinabilecek kulaklik var midir? Kablolu kablosuz farketmez ama kablosuz tercihimdir (muzik dinleme isi cok onemli değil)

Son düzenleme:

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
1750 TL'ye mediamarktan arctis 1 wireless xbox edition alinir mi yoksa bu fiyatlara hem oyun hem dizi hem de evde muzik dinlemek icin alinabilecek kulaklik var midir? Kablolu kablosuz farketmez ama kablosuz tercihimdir
Güzel bir kulaklık alınabilir

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
1750 TL'ye mediamarktan arctis 1 wireless xbox edition alinir mi yoksa bu fiyatlara hem oyun hem dizi hem de evde muzik dinlemek icin alinabilecek kulaklik var midir? Kablolu kablosuz farketmez ama kablosuz tercihimdir
Alınmaz ben şimdi Logitech g435 aldım 1300 liraya kablosuz

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
yani o fiyata onu önermem kablosuz alıcaksan rampage fury x alabilirsin uygun fiyatlı wiriless

birde bu var bak istersen

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
2400 den dustu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha cok film ve oyun icin alicam yani muzik isini sallayin
barracuda x veya g435 alırdım o kulaklık 1000 den fazla etmez bence

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Aylar aylar önce 999₺ ye almıştım. Fiyatı pahalı mıdır ucuz mudur bilmem ama kullanıcı yorumum şöyledir;

Şarj: Fazlasıyla gidiyor (full kullanımda dahi 1-2, normal bi kullanımda 3-4 günü rahat çıkarır) ve hızlı şarj oluyor ama şarj kablosunun micro usb olması sanki çağımızın gerisinde kalmış, tel kablosu ile şarj edemiyor olmak bi tık can sıkıcı. Bir de pil bitmeye yakınken "bıp" diye bi ses geliyor 30 sn de bir, o da çok saçma ve hali hazırda yüksek sesle bi şey yapmıyorsan rahatsız edici çünkü en az daha 1-2 saat gidicek pili oluyor.

Mikrofon: Çıkarılabiliyor, kullanımı çok rahat, eğer tam ağzına gelirse ses kalitesi mükemmel oluyor ama boyu kısa kalıyor benim için.

Ses: Kalitesi gayet iyi, kendine özel ekolayzer ile tadından yenmiyor.

Ergonomi: Taşıması kolay (en kolayı değil ama yeterli), kafada çok rahat, saatlerce taksan dahi bi ağrı bi ağırlık yapmıyor ve gayet sağlam. Açıkçası 1 yıla yakın zaman olucak ama pedlerde vs bi fark daha görmedim.

Ekstra bi sorun varsa yazabirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,586
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom