Neler Yeni

Yardım Arctis 1 wireless alinir mi ?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Aylar aylar önce 999₺ ye almıştım. Fiyatı pahalı mıdır ucuz mudur bilmem ama kullanıcı yorumum şöyledir;

Şarj: Fazlasıyla gidiyor (full kullanımda dahi 1-2, normal bi kullanımda 3-4 günü rahat çıkarır) ve hızlı şarj oluyor ama şarj kablosunun micro usb olması sanki çağımızın gerisinde kalmış, tel kablosu ile şarj edemiyor olmak bi tık can sıkıcı. Bir de pil bitmeye yakınken "bıp" diye bi ses geliyor 30 sn de bir, o da çok saçma ve hali hazırda yüksek sesle bi şey yapmıyorsan rahatsız edici çünkü en az daha 1-2 saat gidicek pili oluyor.

Mikrofon: Çıkarılabiliyor, kullanımı çok rahat, eğer tam ağzına gelirse ses kalitesi mükemmel oluyor ama boyu kısa kalıyor benim için.

Ses: Kalitesi gayet iyi, kendine özel ekolayzer ile tadından yenmiyor.

Ergonomi: Taşıması kolay (en kolayı değil ama yeterli), kafada çok rahat, saatlerce taksan dahi bi ağrı bi ağırlık yapmıyor ve gayet sağlam. Açıkçası 1 yıla yakın zaman olucak ama pedlerde vs bi fark daha görmedim.

Ekstra bi sorun varsa yazabirsin.
hocam bende alacağım arctis 1 wireless hala kullanıyormusnuz bir sorunu varmıdır sizce arctis 1 vs razer blackshark v2x vs hyperx cloud core arasından hangisini almalıyım

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
hocam bende alacağım arctis 1 wireless hala kullanıyormusnuz bir sorunu varmıdır sizce arctis 1 vs razer blackshark v2x vs hyperx cloud core arasından hangisini almalıyım
Artıc 5 kullanıyorum ses gerçekten yetersiz geliyor bence daha yüksek ses veren kuşaklık aşın derim şuan rampage drop plus kullanıyorum memnunum

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Ben Sahsen Steelseries'in kulaklik modellerini sevmiyorum bana kalitesiz geliyorlar yerinde olsam baska bir marka bakardim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,423
Üyeler
160,245
Son üye
meowiyav
Top Bottom