Neler Yeni

arctis 3 497 TL'ye alınır mı

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
bunu al derim net.
bunu da düşünüyorum fakat deriye karşı rahatsız oluyorum tenime değince garip hissediyorum amazonda olsa hiç düşünmem bunu alır denerim ama itopyada iade olmadıgı için alırsam ve tenimde o rahatsızlıgı hissedersem elimde kalır

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
bunu da düşünüyorum fakat deriye karşı rahatsız oluyorum tenime değince garip hissediyorum amazonda olsa hiç düşünmem bunu alır denerim ama itopyada iade olmadıgı için alırsam ve tenimde o rahatsızlıgı hissedersem elimde kalır
amazon alıyor mu ki ilk defa duyuyorum kulaklık bu. Deri değil tam!

Screenshot_2.png

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
evet amazon iade alıyor ne diyosun alayım mı bi delilik yapıp

hs50 pro kafamı sıkmıştı bu sıkar mı sence
Hayır bu biraz bol yapıya sahip bu arada HS50 yanlardan daha çok sıkan bir model kavraması için bu öyle değil.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Hayır bu biraz bol yapıya sahip bu arada HS50 yanlardan daha çok sıkan bir model kavraması için bu öyle değil.
aşırı kararsız kaldım ya forumda kulaklık hakkında deneyimli birileri vardı sanırım kim oldugunu biliyormusun

@Mert Özkaya hocam sizdiniz sanırım siz ne önerirsiniz bu durumda

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
aşırı kararsız kaldım ya forumda kulaklık hakkında deneyimli birileri vardı sanırım kim oldugunu biliyormusun
Knk bana da Asus Rog Delta S RGB al daha kaliteli dediler gram memnun kalmadım hatta 2 gün kullandım 300TL zarar edip zar zor 1 ay içerisinde satabildim. 1- 3 saat içerisinde terletmeye başlıyordu. 2-Ses seviye anlatılandan daha az, 1 sürücüsü bozuk olan hyperx cloud 2 ile kıyasladım cloud 2 nin sesi daha yüksek çıkıyordu düşün yani, övmek için anlatmıyorum bu arada harbi test edip aileme de sordum niye bu kadar para verdin o zaman dediler deneme imkanım olmadı ki dedim. Kulaklık itopya stand da yoktu zaten, core modeli vardı 3.5mm olduğu için az sesi çıkıyordu zaten ama alakası yokmuş usb ile bağlansa da hyperx cloud 2 ALC1220A 3.5mm ile bağladım aynı yükseklikte ses veriyordu yemin ederim boşa koymuşlar o 4 tane ESS DAC'ı yani ben şunu anladım 1- denemeden almayacaksın, 2- köklü oyuncu ekipman üreten firmalardan alacaksın SteelSeries, Logitech, HyperX, Razer gibi üreticilerden ben başka markaya bakmam da bu saaten sonra.

Son düzenleme:

Juiclair0

80+ Silver

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
knk banada Asus Rog Delta S RGB al dediler gram memnun kalmadım 2 gün kullandım sattım 1 ay içerisinde 300TL zarar.
ben aldığım kulaklığı yıllarca kullanıcam muhtemelen o yüzden hata yapma şansım pek yok çok büyük paralar degil ama tekrar bi kulaklığa bu parayı veremem o zaman ikisi birden büyük para olur benim için

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
NEDEN MEMNUN KALMADIN
1- Ses seviye Cloud 2 den temiz veriyor fakat Cloud 2 nin %36 ses seviyesi Delta S %70 yüksekliğine eş değer. (Trap, Rap, Film ve FPS oyunlarında mesela valorant haven c bölgesine giderken double door sesini alamıyorum, HyperX Cloud 2 de bunu çok rahat alıyorum.)
2- Bassları orta çok ahım şahım bir şey sunmuyor.
3- Kumaş pad takılı olsa bile RGB leri açık yarım saatte fena sıcak oluyor kapattığınız da 2-3 saat içerisinde terletme yapıyor kumaş padlerin için de de ses yalıtımını sağlamak için deri yaptıklarından.
4- Kablosu aşırı sert ve şekil almıyor.
5- Mikrofon kalitesi arkadaşlarım discord dan çocuk gibi geliyor sesin dediler ta ki bundan yapay zeka sürekli açık olduğu için.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Knk bana da Asus Rog Delta S RGB al daha kaliteli dediler gram memnun kalmadım hatta 2 gün kullandım 300TL zarar edip zar zor 1 ay içerisinde satabildim. 1- 3 saat içerisinde terletmeye başlıyordu. 2-Ses seviye anlatılandan daha az, 1 sürücüsü bozuk olan hyperx cloud 2 ile kıyasladım cloud 2 nin sesi daha yüksek çıkıyordu düşün yani, övmek için anlatmıyorum bu arada harbi test edip aileme de sordum niye bu kadar para verdin o zaman dediler deneme imkanım olmadı ki dedim. Kulaklık itopya stand da yoktu zaten, core modeli vardı 3.5mm olduğu için az sesi çıkıyordu zaten ama alakası yokmuş usb ile bağlansa da hyperx cloud 2 ALC1220A 3.5mm ile bağladım aynı yükseklikte ses veriyordu yemin ederim boşa koymuşlar o 4 tane ESS DAC'ı yani ben şunu anladım 1- denemeden almayacaksın, 2- köklü oyuncu ekipman üreten firmalardan alacaksın SteelSeries, Logitech, HyperX, Razer gibi üreticilerden ben başka markaya bakmam da bu saaten sonra.
arctis3 ü amazondan sipariş verdim en kötü ihtimalle iade ederim razer almak isterdim ama itopyaya mesaj attım iade almadıklarını söylediler benim kesinlikle denemem gerek eğer alacaksam mesela arctis 3 şimdi gelicek ve rahatsız ederse iade etme şansım var ama itopyada yok maalesef

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
arctis3 ü amazondan sipariş verdim en kötü ihtimalle iade ederim razer almak isterdim ama itopyaya mesaj attım iade almadıklarını söylediler benim kesinlikle denemem gerek eğer alacaksam mesela arctis 3 şimdi gelicek ve rahatsız ederse iade etme şansım var ama itopyada yok maalesef
Tamam ilk onu al knk ben seni yönlendirip memnun kalmayacağın şeyi yaptırmam ama indirim bitmeden dene derim.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Tamam ilk onu al knk ben seni yönlendirip memnun kalmayacağın şeyi yaptırmam ama indirim bitmeden dene derim.
razer i mi usta valla deneyecek fırsatım olsa şimdi koşar gider denerim ama yok maalesef yozgatta yaşıyorum burda küçük bi teknosadan başka teknolojik dükkan yok. kulaklık yok orda da sadece arctis 1 var o da yeni gelmiş baya şaşırdım. en son ecik ısrar etme mesajı yolladım itopyaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,047,889
Üyeler
166,288
Son üye
babakralinyo
Top Bottom