Neler Yeni

arctis 3 497 TL'ye alınır mı

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
ama kimse cloud 2 nin 7.1 ni kullanmayı önermiyor.Stereo olarak kullanıcaksınız alın diyor forumlardaki çoğu kişi. @somoncum
ben 7.1 de daha fazla ses alıyorum bu arada, stereo da sağ sol duyuyorsun sadece ben öyle fazla algılayamıyorum adamların nereden geldiklerini :( Yani bir nevi işime yarıyor ayrıca o usb sadece beslemeye yaramıyor daha fazla ses vermesini sağlıyor anakart dan %30 daha fazla ses üretiyor ve basslar aşırı fazla kulaklık titriyor!

SaKinLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert Olgun
ben 7.1 de daha fazla ses alıyorum bu arada, stereo da sağ sol duyuyorsun sadece ben öyle fazla algılayamıyorum adamların nereden geldiklerini :( Yani bir nevi işime yarıyor ayrıca o usb sadece beslemeye yaramıyor daha fazla ses vermesini sağlıyor anakart dan %30 daha fazla ses üretiyor ve basslar aşırı fazla kulaklık titriyor!
Birde sesi 70 den fazlaya getirince dip ses sorunu felan oluyor diyorlar cloud 2 için bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? @somoncum

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Birde sesi 70 den fazlaya getirince dip ses sorunu felan oluyor diyorlar cloud 2 için bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? @somoncum
%73 geçtikten sonra evet yapıyor ama normal bence çünkü sürücülere yüksek voltaj veriyor dediğim gibi yüksek bass üretmesinin nedeni bu ama ben müzik dinlediğim zamanlar hep yüksekte kullandım 2.5 senede sol sürücüyü bozdum hiçbir şey yapmadan ama oyunlarda %36 ile %40 arası aşırı yeterli %40 da bazı oyunlarda kafa ağrıtıyor diyebilirim aşırı yüksek ses veriyor.

SaKinLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert Olgun
%73 geçtikten sonra evet yapıyor ama normal bence çünkü sürücülere yüksek voltaj veriyor dediğim gibi yüksek bass üretmesinin nedeni bu ama ben müzik dinlediğim zamanlar hep yüksekte kullandım 2.5 senede sol sürücüyü bozdum hiçbir şey yapmadan ama oyunlarda %36 ile %40 arası aşırı yeterli %40 da bazı oyunlarda kafa ağrıtıyor diyebilirim aşırı yüksek ses veriyor.
Sürücü bozulunca servis bir şey yapıyor mu? @somoncum

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın

SaKinLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert Olgun

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Aynen bu model.Bu arada ses kartinin modeli öğrendim Realtek ALC 269 muş. Ne diyorsunuz cloud alpha için yeterli mi? @somoncum
Dediğim gibi anca ses verir öyle ahım şahım ses performansı beklememek lazım ALC1220 zar zor beslediğini biliyorum.

Top Bottom