federalper
80+ Silver
Arctis 3 Alınır Mı ?
400 e sıkıntısız.
400 e sıkıntısız.
400 e alınır kesinlikleArctis 3 Alınır Mı ?
400 e sıkıntısız.
Yok garantisigarantisi varmı varsa kaç ay
Mikrofon benim için önemli yayın veya video çekmiyorum ama biraz takıntım var mikrofonu biraz kötü geldi bana.400 e alınır kesinlikle
2. el olduğu için olabilir mik kalitesi kötü gelmiştir san o yüzden bu arada 7.1 desteğide yok windovsun yazılımıyla anca açılabiliyorYok garantisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mikrofon benim için önemli yayın veya video çekmiyorum ama biraz takıntım var mikrofonu biraz kötü geldi bana.
ses kalitesi ve mikrofon bir tık daha önde bende evet testlerini izledim yetersiz bence açıkçası.2 yıldır arctis 3 2019 kullanıyorum. Konfor odaklı isen tercih edebileceğin bir model. Ama mikrofon ve ses kalitesi beni memnun etmiyor açıkçası bozulsa da yeni bir kulaklık alayım diye bekliyorum
hocam 2. el ürünlerde garanti mühim olan bir şey değil garantilileri 600 800 civarı zatengaranti yoksa ben almazdım hocam
Kulaklik ses acisindan bence yeterli, yaninda ayriyetten mikrofon alınabilir ama bence bozulsun diye bekleme sertifikalı olmasina ragmen dahili mikrofon demek ki bu kadar iyi oluyor2 yıldır arctis 3 2019 kullanıyorum. Konfor odaklı isen tercih edebileceğin bir model. Ama mikrofon ve ses kalitesi beni memnun etmiyor açıkçası bozulsa da yeni bir kulaklık alayım diye bekliyorum