Arctis 3 Bluetooth vs Arctis 1 Kablosuz

Sizce Hangisini Önerirsiniz

• Oy kullanan toplam üye
    4
  • Anket kapatıldı .
Reaksiyon skoru
0
Telefonda yeri geldiğinde oyun yeri geldiğinde dışarıda kullanacağım bir kulaklık arıyorum.
Arayışım sonunda başlıkta yazdığım gibi Arctis 1 ve Arctis 3 bluetooth kulaklığı arasında kaldım.
İkisinin arasında pek bir fiyat farkı olmamasına rağmen Arctis 3 bluetooth da aklım kaldı.
Arctis 3 bluetooth:
28 saat pil
İçeri gömülür mikrofon
Jack portu üzerinden ses paylaşımı mevcut iken,
Arctis 1 Kablosuzda bu özellikleri bulamadım.
Fakat Arctis 1 in type c portu üzerinden 0 gecikme özelliği mevcut
İnternette araştırma sonucum Arctis 3 bluetoothun gecikme durumunu bulamadım. Sizden ricağım hangisini önerirsiniz ?

Telefonda yeri geldiğinde oyun yeri geldiğinde dışarıda kullanacağım bir kulaklık arıyorum.
Arayışım sonunda başlıkta yazdığım gibi Arctis 1 ve Arctis 3 bluetooth kulaklığı arasında kaldım.
İkisinin arasında pek bir fiyat farkı olmamasına rağmen Arctis 3 bluetooth da aklım kaldı.
Arctis 3 bluetooth:
28 saat pil
İçeri gömülür mikrofon
Jack portu üzerinden ses paylaşımı mevcut iken,
Arctis 1 Kablosuzda bu özellikleri bulamadım.
Fakat Arctis 1 in type c portu üzerinden 0 gecikme özelliği mevcut
İnternette araştırma sonucum Arctis 3 bluetoothun gecikme durumunu bulamadım. Sizden ricağım hangisini önerirsiniz ?
ben normalde arctis 1 kablosuz derdim fakat sizin istediğiniz koşula göre arctis 3 bluetooth fakat bana çok pahalı geldi

Son düzenleme:
ben normalde arctis 1 kablosuz derdim fakat sizin istediğiniz koşula göre arctis 3 bluetooth fakat ban çok pahalı geldi
Şuan 3 ve 1 aynı fiyata itopyada satılmakta. Arctis 3 ün pahalı gelme sebebi nedir ?
Arctis 1 Kablosuz kendi aparatı ile 2.4ghz 0 gecikme ile bağlanırken, Arctis 3 bluetooh 4.1 veri yolu ile bağlanıyor.
Açıkçası aklımdan geçen Arctis 3 bt modeli sebebi şuki Arctis 1 e göre 8 saat daha fazla pil (Arctis 1 kablosuz kağıt üzerinde 20 saat) , kulaklık üzerindeki aux üzerinden ses paylaşımı ve Arctis 1 de olan tak çıkar mikrofon Arctis 3 bt modelinde içe gömülür şeklinde.

Şuan 3 ve 1 aynı fiyata itopyada satılmakta. Arctis 3 ün pahalı gelme sebebi nedir ?
Arctis 1 Kablosuz kendi aparatı ile 2.4ghz 0 gecikme ile bağlanırken, Arctis 3 bluetooh 4.1 veri yolu ile bağlanıyor.
Açıkçası aklımdan geçen Arctis 3 bt modeli sebebi şuki Arctis 1 e göre 8 saat daha fazla pil (Arctis 1 kablosuz kağıt üzerinde 20 saat) , kulaklık üzerindeki aux üzerinden ses paylaşımı ve Arctis 1 de olan tak çıkar mikrofon Arctis 3 bt modelinde içe gömülür şeklinde.
ben bir yerde 1000 tl nin üzerinde görmüştüm bu yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,985
Üyeler
190,843
Son üye
Umutboi
Geri