Neler Yeni

🔥İndirim Arctis Nova Pro Kablolu 5999TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Valla isterse kulağıma değil direkt beynime iletsin sesi bu bütçede gaming kulaklık alıyosam kablosuz alırım.

hamzaersoy

80+ Bronze
Valla isterse kulağıma değil direkt beynime iletsin sesi bu bütçede gaming kulaklık alıyosam kablosuz alırım.
katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

akakce yalan söylemiyorsa çok iyi indirim ama cebimden 6bin tl çıkacak ve kablolu kulaklık mı kullanacağım bir de

YazılımKafa

80+ Silver
Aynen öyle. 6 bin verip kablolu almak hiç mantıklı değil

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçede bu kalitede bir kablosuz kulaklığı 6 bine alamazsıniz. Bu bütçede kablosuz Nova 5 alabilirsin ama arasındaki ses kalitesi farkı 4070 ile 4090 gibi.
Ek olarak hifi destekleyen bir kulaklığı kullanmanın en iyi yolu kabloludur mod bey. O yüzden bu kulaklığın kablolu versiyonu kablosuzdan daha iyidir. Bu kulaklık kendi ses kartı ile geliyor.
Yani modum lütfen araştırmadan yorum yapmayın. Teşekkürler.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu bütçede bu kalitede bir kablosuz kulaklığı 6 bine alamazsıniz. Bu bütçede kablosuz Nova 5 alabilirsin ama arasındaki ses kalitesi farkı 4070 ile 4090 gibi.
Ek olarak hifi destekleyen bir kulaklığı kullanmanın en iyi yolu kabloludur mod bey. O yüzden bu kulaklığın kablolu versiyonu kablosuzdan daha iyidir. Bu kulaklık kendi ses kartı ile geliyor.
Yani modum lütfen araştırmadan yorum yapmayın. Teşekkürler.
Hifi mifi wifi anlamam ben kablosuz alıcam sayın modparator eyw

GirayHan

80+ Platinum
profesyonel bir ses kartı ile ( harici ) bu kulaklığı kullanırsan kulakların bayram edebilir :D

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,887
İsim
Emre siyah
kavga var ama ben olsam ben de kablosuz alırdım .d

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
eyyüb
6000 bin tl ye pisişik şekilde beyne veri aktaran kablolu kulaklık icat edilmeli bence :D
bu fiyatı görünce gerçekten kablosuz olsun diyor insan ama bir studyo kulaklığı olsa bu parayı hakkederdi normal gaming tarzı kulaklık etmez bencede :)

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
kablolu kulaklıkların ses iletme konusunda başarısı tartışılmaz. ancak geçen gün kulaklık ayağıma dolandı ve standıyla beraber monitör masaya düştü allah belasını versin

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
eyyüb
kablolu kulaklıkların ses iletme konusunda başarısı tartışılmaz. ancak geçen gün kulaklık ayağıma dolandı ve standıyla beraber monitör masaya düştü allah belasını versin
böylemi reis :D
asdasda
masaya dolayıp kısaltıyorum ben :d :D

Top Bottom