🔥İndirim Huawei Watch GT5 41mm Mavi-5799TL--Siyah-5599TL

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,028
Dip fiyat olması lazım. Şuan kolumdaki mavisi. Tasarımı 10 numara.

GT2 den beri ne değişti bunlarda bayadır takip etmiyorum seriyi 😀

Prosunu kullanıyorum ben de güzel saat ama Samsung'lar kadar iyi değil bence keşke Samsung batarya işini çözse.

GT2 den beri ne değişti bunlarda bayadır takip etmiyorum seriyi 😀
Tercih meselesi hocam. Şahsen ben geçecek bir sebep göremiyorum. Bir kaç değişiklik var günlük kullanımda batarya iki cihaz için yeterli. NFC haricinde müthiş fark var diyemem.

Prosunu kullanıyorum ben de güzel saat ama Samsung'lar kadar iyi değil bence keşke Samsung batarya işini çözse.
Apple watch kullansanız Samsung'a dua edersiniz. 😁 Pazar günü Samsung saatimi şarj ediyorum Çarşamba günü akşam tekrar şarja takıyorum. Apple watch de kullanan arkadaşım en iyi ihtimalle 2. Gün net şarja takmak zorunda kalıyor.

Sakın almayın gt3-4 elimde var hep aynı şey. Batarya ölünce 6k batarya+anakart parası isteyen kvk servisi...

Tercih meselesi hocam. Şahsen ben geçecek bir sebep göremiyorum. Bir kaç değişiklik var günlük kullanımda batarya iki cihaz için yeterli. NFC haricinde müthiş fark var diyemem.

Apple watch kullansanız Samsung'a dua edersiniz. 😁 Pazar günü Samsung saatimi şarj ediyorum Çarşamba günü akşam tekrar şarja takıyorum. Apple watch de kullanan arkadaşım en iyi ihtimalle 2. Gün net şarja takmak zorunda kalıyor.
Şu iki marka batarya işini çözse zaten bitecek olay :D samsung çok ayrı bir dünya bence.

Geri