🔥İndirim Havit Gamenote KB902L 1194 TL 🔥🔥🔥🔥🔥

Gidin 300-500 TL ye adam gibi bir membran klavye alın yıllarca kullanın. Yok mekanik, manyetik bilmem ne switch diye diye donunuza kadar alıyorlar. Şunu alınca en sporcu mu olacaksınız sanki, boş iş.

BU FİYATA HOTSWAP, GASKET, PBT KEYCAPSLİ KLAVYE İLK KEZ GÖRÜYORUM.
havit her hafta bi klavyeyi happy hourda satıyor en son 700 e blue switch gelmişti bi bak dandikleri geliyosa bu gelmez ise al trendyoldan forumda biri 4 5 haftayı atmıştı neler satıldığını

Gidin 300-500 TL ye adam gibi bir membran klavye alın yıllarca kullanın. Yok mekanik, manyetik bilmem ne switch diye diye donunuza kadar alıyorlar. Şunu alınca en sporcu mu olacaksınız sanki, boş iş.
Tabii, alın 300-500 TL’ye membran klavye, tuşlara bastığınızda his yok, tepki süresi yavaş, ömrü mekanik veya manyetik switchlerin yanına yaklaşamaz…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

havit her hafta bi klavyeyi happy hourda satıyor en son 700 e blue switch gelmişti bi bak dandikleri geliyosa bu gelmez ise al trendyoldan forumda biri 4 5 haftayı atmıştı neler satıldığını
1k altına gelenler yalıtımsız veya hotswapsız diye hatırlıyorum. Link varmı geçmiş indirimlerin ?

Tabii, alın 300-500 TL’ye membran klavye, tuşlara bastığınızda his yok, tepki süresi yavaş, ömrü mekanik veya manyetik switchlerin yanına yaklaşamaz…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k altına gelenler yalıtımsız veya hotswapsız diye hatırlıyorum. Link varmı geçmiş indirimlerin ?
foruma happy hour yazınca cıkıyor direk cok link atıp kalabalık yapmak istemem ama var yani

Uygunsuz davranış

Gayet de his var, sanki membran klavye ile bulutlara basıyoruz. Tepki süresine gelince en boş argüman burası. Benden 0.1 ms daha önce tuş algılatman sana hiçbir şey katmayacak üzgünüm. Çabuk bozulma olayı da hikaye, 10 yıl kullandım bir membran klavyeyi. 2 sene içinde bozulsa servise verirsin şak diye yenisi gelir. Ben çok para verdim, enayi değilim avuntusu bu. Switch hissiyatı ve tuş seslerinden hoşlanan birinin bu tarz klavyeler kullanmasına saygı duyarım. Setup hobisi olan çok insan var. Ama bu kişi oyunlarda fark yaratacağına inanarak alıyorsa bu ürünleri kapitalist düzenin parçası olmuş bir dangalaktan ibarettir nezdimde.

BU FİYATA HOTSWAP, GASKET, PBT KEYCAPSLİ KLAVYE İLK KEZ GÖRÜYORUM.
İndirimde klavye bekliyodum normalde ama red switch sevmiyorum. Switchlerini farklı alıp değiştirsem yinede almaya değermi? malzeme kalitesi özellikler nasıl sizce

İndirimde klavye bekliyodum normalde ama red switch sevmiyorum. Switchlerini farklı alıp değiştirsem yinede almaya değermi? malzeme kalitesi özellikler nasıl sizce
Kalite 4k fiyata kadar hepsinde ortalama oluyor bence. Hangi switchleri alacaksınız ?

Kalite 4k fiyata kadar hepsinde ortalama oluyor bence. Hangi switchleri alacaksınız ?
Şuanlık şunu alıcam diyemem ama yellow olabilir hissiyatı iyi ve tok sesli bir şey bakıyorum öneriniz varmı? ayrıca klavyenin yalıtımıda sesi etkiliyor klavyenin tabakası nasıl

Şuanlık şunu alıcam diyemem ama yellow olabilir hissiyatı iyi ve tok sesli bir şey bakıyorum öneriniz varmı? ayrıca klavyenin yalıtımıda sesi etkiliyor klavyenin tabakası nasıl
Klavye 5 katmanlı gasket yani dolu, hazır yağlı switch alıp takarsanız memnun kalırsınız. Switch olarak ses profili, sertliğini kendi zevkinize göre secersiniz. https://rationalkeys.com.tr/tr/switchler?o=1&page=1 https://www.teknostore.com/gaming-klavye?sort=p.price&order=ASC https://mecmonkey.com/collections/lineer?&sort_by=price-ascending

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,549
Üyeler
183,134
Son üye
Simeli
Geri