Daha yeni kutusunu açtım bataryalar normalde yüzde 50 gelirken bana boş geldiler. Kulaklığın üzerindeki batarya sarj oldu sıkıntı yok ancak yedek batarya sarj olmuyor. garantiye gönderip 20 günde beklemek istemiyorum herhangi bir çözüm yolu var mı?
Konu dısı kulaklıktan memnun musunDaha yeni kutusunu açtım bataryalar normalde yüzde 50 gelirken bana boş geldiler. Kulaklığın üzerindeki batarya sarj oldu sıkıntı yok ancak yedek batarya sarj olmuyor. garantiye gönderip 20 günde beklemek istemiyorum herhangi bir çözüm yolu var mı?
Sadece 5 6 saat kullandım ama gayet güzel g pro x wirelessdan geçtim şu sıkıntılar olmasa iyi ki aldım derdim mağaza gittim online iade oluşturun tamir olursa 20 gün beklersiniz dediler iade kodu oluşturdum 9250 den almıştım indirimi bitmişKonu dısı kulaklıktan memnun musun
Nerden aldınSadece 5 6 saat kullandım ama gayet güzel g pro x wirelessdan geçtim şu sıkıntılar olmasa iyi ki aldım derdim mağaza gittim online iade oluşturun tamir olursa 20 gün beklersiniz dediler iade kodu oluşturdum 9250 den almıştım indirimi bitmiş
n11 mediamarkttanNerden aldın
bakmıştım yoktu ama bidaha bakarımPilli yuvaya takarken iyice oturttun mu genelde pil yuvaya oturmadığı zaman şarj etmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de pilin üzerinde jelatin vs kalmış olabilir ona da bak
Siyahı mı beyazı mı o fiyata geldin11 mediamarkttan
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakmıştım yoktu ama bidaha bakarım
siyahıSiyahı mı beyazı mı o fiyata geldi
beyazını bulursaam bende alcamsiyahı