Neler Yeni

Arda turanın Galatasaraya gelmesi

Rammstein

80+ Silver
Evet işte Galatasaray'ı aslında sevmeyen tipler hepsi buna sevinmek bana pek de mantıklı gelmiyor burası forum ağır konuşamıyorum maalesef yoksa bu adam ne sözleri hak ediyor da neyse
Galatasaray'ın her deplasmanına istisnasız giden Galatasaray'ın Kunu'na diyorsun bunu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Srtkan
Galatasaray'ın her deplasmanına istisnasız giden Galatasaray'ın Kunu'na diyorsun bunu?
:D
Onlar Galatasaray ne yapsa kabullenmek zorundalar kardeşim, desteklemek zorundalar ne yapsınlar kendi fikirleri yok

Son düzenleme:

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arda Turan yarın ölecek ölmese diğer gün ölecek.
Yeni genç oyuncular lazım

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Takım tutmuyorum, futbol maçlarını vs. takip etmiyorum.
Doğal olarak tarafsız bir şekilde, mantığımı kullanarak bir fanatikten daha doğru/objektif yorumlar yapabiliyorum.
İşte bu yüzden toplumlarda fanatizm tehlikelidir.
Kendiniz olun, fanatik olmayın.

Rammstein

80+ Silver
Takım tutmuyorum, futbol maçlarını vs. takip etmiyorum.
Doğal olarak tarafsız bir şekilde, mantığımı kullanarak bir fanatikten daha doğru/objektif yorumlar yapabiliyorum.
İşte bu yüzden toplumlarda fanatizm tehlikelidir.
Kendiniz olun, fanatik olmayın.
Kendimiz fanatiğiz zaten. Sabahtan akşama çalışan evine ekmek götürmeye çalışan bir baba düşünün. Galatasaray fanatiği olsun bu adam veya herhangi bir takımın fanatiği olsun. Sabahtan akşama çektiği zorluğu, stresi maç izleyerek, yenince sevinerek çocuğuna, maç izlemeye çağırdığı arkadaşına, kardeşine, bacanağına sarılıyorsa. Yenilince balkona çıkıp sigarasını tüttürürken yanına gelen o çocuğu, arkadaşı, bacanağı gelip onu tesellli ediyorsa, bırakın da fanatik olalım.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kendimiz fanatiğiz zaten. Sabahtan akşama çalışan evine ekmek götürmeye çalışan bir baba düşünün. Galatasaray fanatiği olsun bu adam veya herhangi bir takımın fanatiği olsun. Sabahtan akşama çektiği zorluğu, stresi maç izleyerek, yenince sevinerek çocuğuna, maç izlemeye çağırdığı arkadaşına, kardeşine, bacanağına sarılıyorsa. Yenilince balkona çıkıp sigarasını tüttürürken yanına gelen o çocuğu, arkadaşı, bacanağı gelip onu tesellli ediyorsa, bırakın da fanatik olalım.
250 TL'lik çiğköfte videosu gibi yorum. Aşırı süslü ama boş.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Barcelona da dayanamamış demek dd

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
Kuluplerimizin mali sıkıntılarını göz önune alırsak ve yıllık ücret almayacak sadece oynadığı maçlarda maç başı ücreti alacak bir rotasyon hamle oyuncusu olarak ve Galatasaray'a hem başarılar hem de maddi güç sağlamış Arda'nın jübile yapması içinde en doğru kişi olacaktır her iki taraf içinde hayırlı olsun

Top Bottom