Neler Yeni

Arda turanın Galatasaraya gelmesi

Rammstein

80+ Silver
Öncekiler yeterli gelmedi mi?
Fanatik deyip durdunuz. Madem Türk futbolu bu yüzden gelişmiyor. Öyle bir şey söyleyin ki şahlanalım değil mi? Birden La Liga olalım, Serie A olalım. Hadi buyrun.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Başakşehirde oynayamayan adamı Galatasaray neden alır ki?

Excator23cm

80+ Gold
Takım tutmuyorum, futbol maçlarını vs. takip etmiyorum.
Doğal olarak tarafsız bir şekilde, mantığımı kullanarak bir fanatikten daha doğru/objektif yorumlar yapabiliyorum.
İşte bu yüzden toplumlarda fanatizm tehlikelidir.
Kendiniz olun, fanatik olmayın.
bunun fanatiklikle pek bir alakası yok ispanyada çok büyük kupalar kazandı 22 yaşında galatasaray gibi bir klüpün kaptanı oldu zaten şuan boş ve belli bir tecrübesi işe fanatiklik açısından bakmazsak yani profesyönel bir şekilde bakarsak arda turan burda istediğimiz maliyete oynatabiliriz zaten klupler mali sıkıntıdayken budenli tecrübeli bir futbolcu gelse takıma katkısı olmaz mı ardanın buraya gelmesiyle birlikte hem taraftarlarda hemde ardada hırs olucak zaten belhanda gibi bir oyuncu çok fazla para alıp haketmiyorsa onun yerini ucuz birisiyle doldurmak daha iyi olucaktır zaten belhandayada 150bin euro ceza kestiler gndermek istedikleri belli

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva

Rammstein

80+ Silver
Galatasarayın hedefi şampiyon olmak değil o zaman?
Takımı şampiyon yapan bir futbolcu mudur? Ayrıca her zaman iyi oynayacak diye bir kaide yok. Ayrıca ve ayrıca rotasyon diye bir şey var.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,602
İsim
Sarp Yılmaz
Tek ilgilendiğim lig Laliga

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Beni utandıracak kadar mantıklı ve uzun bir yazı mı yazıyorsunuz? Yoksa en iyi lafınız 250 TL'lik çiğköfte mi?
Tüm mesajları okuduğum halde cevap vermemeyi uygun görmem seni utandırır mı bilemiyorum, ama tercihimi bu yönde kullandım.

Rammstein

80+ Silver
Tüm mesajları okuduğum halde cevap vermemeyi uygun görmem seni utandırır mı bilemiyorum, ama tercihimi bu yönde kullandım.
Aklımda 250TL'lik çiğköfte olarak kalacaksınız. Pirzola et gibi ama çiğköfte.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Top Bottom