Neler Yeni

Arduino Mini Başlangıç Seti ile neler yapılabilir?

Şöyle bir başlangıç seti var, bir kaç farklı led bulunuyor kutu içeriğinde. Led yakma ile ilgili videolar seyrettim, çok zor bir işlem değil.
Bu tarz bir Arduino Uno Mini başlangıç seti alsam, neler yapabilirim başka? Yoksa biraz daha para verip Full Başlangıç seti mi almalıyım?
Daha yeni başlıyorum, daha önce tecrübe etmedim.

Mini Başlangıç Seti;

Full Başlangıç Seti;

GUARDQUIN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nejdet Arda
kardesim bu isi hobi icin yapmiyorsan ilerlemek istiyorsan full paketteki seyler seni gelistirir ama bu seylerin dersini aliyorsan set olarak degilde neyin ne oldugunu bilerek almani tavsiye ederim set olarak daha ucuza geliyorsa ancak oyle almani tavsiye ederim

MYSTIC

80+ Silver
Şöyle bir başlangıç seti var, bir kaç farklı led bulunuyor kutu içeriğinde. Led yakma ile ilgili videolar seyrettim, çok zor bir işlem değil.
Bu tarz bir Arduino Uno Mini başlangıç seti alsam, neler yapabilirim başka? Yoksa biraz daha para verip Full Başlangıç seti mi almalıyım?

Mini Başlangıç Seti;

Full Başlangıç Seti;

Hocam full olanı alın.Minide hiçbir şey vermiyor.Hareket sensörü vs. daha çeşitli olsun yani.İleride bir daha harcama yapmak zorunda kalmayın.

CemSultan01

80+ Bronze

Mini Başlangıç Seti;

Full Başlangıç Seti;

2 aya sonra sınavlar fln bitince ben full paket ile başlangıç yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,572
Üyeler
160,115
Son üye
Abbdullahkuz
Top Bottom