Merhaba. Normal kalem pili. Ama led Ekran yok 16 2. Çıktıy7 serial monitörden almak istiyorumpotasyum metre derken neyi kastettiniz?
Hangi tür pilleri ölçmek istiyorsunuz?
Bunu izledim zaten ama yapamadım. Devreden Led ekranın çıkarılmış halini kurmaya çalıştım. Koslamasını yaptım ama olmadı. Potasyum metrenin orta bacağını nereye takacağımı bilmiyorumŞu videodaki kodlarla ve devre şemasıyla oynayarak yapabilirsin.
teşekkür edrim.Buna da bakabilirsin. Bu senin istediğin şey.Arduino Pil Voltajı Ölçme
Bu yaptığım uygulama başlangıç seviyesindedir. Aslında Arduino ile yeni tanıştığım staj zamanlarında yapmıştım . Pilin volta...www.oguvenir.com
Potansiyometre yi kullanmasının amacı lcd ekranın parlaklığını ayarlamak. Kullanman zorunlu değil. Yeni attığım linke bakarak dene.
Sıfır pilse olabilir.teşekkür edrim.
bi sorum var 1.5V pili ölçtüm ve 1.62 V dedi normal mi ?
sıfır pil değil ama öğrendim pil 1.5 V olsa bile tam dolulukta 1.6 verebiliyormuşSıfır pilse olabilir.
Sorunuz varsa sorabilirsiniz. Biliyorsam cevaplarım hocam.sıfır pil değil ama öğrendim pil 1.5 V olsa bile tam dolulukta 1.6 verebiliyormuş
ilerde yazılım mühendisi olmak istiyorum. ama robot mobot yapmak değil. Allah nasip ederse bir oyun firmasında çalışmak isterim.Sorunuz varsa sorabilirsiniz. Biliyorsam cevaplarım hocam.