Selam, ID-Cooling SE-214-XT ARGB aldım fakat anakartta ARGB girişi yok anakartım Prime B660M-K. Şöyle bir detay var, Cooler Master kasamda kontrolcü var ve kasanın ARGB'leri bu şekilde kontrol ediyorum, yalnız cooling SE-214-XT ARGB kablosu için giriş yeri kalmamış, ARGB kablo çoklayıcısı mı almam lazım nasıl bir ürün önerebilirsiniz, yoksa splitter tarzı bir şey mi almalıyım çok çok pahalıya kaçmadan bu işi çözebileceğim yöntem 
Anakartımda ARGB girişi olmadığı için alttaki ürün gibi bir şey işime yaramaz sanırım?
Şu ürün var ancak data kablosu anakarta nasıl takılacak argb girişi yok.
www.teknobiyotik.com
Anakartımda ARGB girişi olmadığı için alttaki ürün gibi bir şey işime yaramaz sanırım?
ARGB Controller, CERRXIAN 1 ila 11 bağlantı noktası ARGB-HUB, 12 yol, 5 V, 3 pinli RGB LED dağıtıcı hub, SATA bağlantı noktası desteği. Magic Tape ve vidalı sabitleme : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARGB Controller, CERRXIAN 1 ila 11 bağlantı noktası ARGB-HUB, 12 yol, 5 V, 3 pinli RGB LED dağıtıcı hub, SATA bağlantı noktası desteği. Magic Tape ve vidalı sabitleme : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Şu ürün var ancak data kablosu anakarta nasıl takılacak argb girişi yok.

Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...