Neler Yeni

ARGB çoklayıcı önerisi

Superman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış ASİLTÜRK
Selam, ID-Cooling SE-214-XT ARGB aldım fakat anakartta ARGB girişi yok anakartım Prime B660M-K. Şöyle bir detay var, Cooler Master kasamda kontrolcü var ve kasanın ARGB'leri bu şekilde kontrol ediyorum, yalnız cooling SE-214-XT ARGB kablosu için giriş yeri kalmamış, ARGB kablo çoklayıcısı mı almam lazım nasıl bir ürün önerebilirsiniz, yoksa splitter tarzı bir şey mi almalıyım çok çok pahalıya kaçmadan bu işi çözebileceğim yöntem :)

Anakartımda ARGB girişi olmadığı için alttaki ürün gibi bir şey işime yaramaz sanırım?

Şu ürün var ancak data kablosu anakarta nasıl takılacak argb girişi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
abuzittin
bende bu işlere çok kafa patlattım. en son anakartımı satıp argb girişli anakart aldım. kökten çözdüm

Superman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış ASİLTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende bu işlere çok kafa patlattım. en son anakartımı satıp argb girişli anakart aldım. kökten çözdüm
Elimde kontrolcü mevcut fakat şöyle bir durum var bro, kontrolcüde o başlığı takabilmem için yer kalmamış kasanın kendi argb fanları var onlar takılı. Şimdi onun için ekstra çoklayıcı alsam, soğutucu üzerindeki fanın renklerini değiştirebileceğimi düşünmüyorum çünkü anakart üzerinden bağlamam lazım soğutucu argb fanını

Top Bottom