H610m k DDR4 anakart, fazeon f5 argb kasa, nc5 argb hava soğutma aldım fakat fan ve argb bağlantılarını yapamadim kasada rgb ile alakalı bir port yok sadece sistem fan var yardımcı olabilir misiniz
Kontrolcü olarak önerdiğiniz varmıdır alışveriş sitelerinden olursa iyi olur
anakartin hangisi tam marka model atarsan bakayimH610m k DDR4 anakart, fazeon f5 argb kasa, nc5 argb hava soğutma aldım fakat fan ve argb bağlantılarını yapamadim kasada rgb ile alakalı bir port yok sadece sistem fan var yardımcı olabilir misiniz
Yazıyor hocam baştaanakartin hangisi tam marka model atarsan bakayim
gigabyte markasıanakartin hangisi tam marka model atarsan bakayim
Evet kontrolcu lazim 5 fanin var 2 giris var zaten sikintiYazıyor hocam başta
Mesaj otomatik birleştirildi:
gigabyte markası
Hocam diğer bilgiler için teşekkür ediyorum yalnız bu iki port dediğim gibi birbirine takılmıyor uyumsuzlar ikinsinde de sata yazmasina rağmenEvet kontrolcu lazim 5 fanin var 2 giris var zaten sikinti
Simdilik calistirmak icin Alıntıyı görüntüle
Guc kaynagindan gelen Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Buraya takilacak
Hocam birde anakartta solda inşaretlediginiz pinler erkek arkada fanlardaki kabloların birleşimi de erkek onlar içinde bir dişi dişi ara aparat gerekir sanırımEvet kontrolcu lazim 5 fanin var 2 giris var zaten sikinti
Alıntıyı görüntüle
Buraya takilacak
Uyumsuz olmaması lazım bilemedimHocam diğer bilgiler için teşekkür ediyorum yalnız bu iki port dediğim gibi birbirine takılmıyor uyumsuzlar ikinsinde de sata yazmasina rağmen
Hocam birde anakartta solda inşaretlediginiz pinler erkek arkada fanlardaki kabloların birleşimi de erkek onlar içinde bir dişi dişi ara aparat gerekir sanırım
Uyumsuz olmaması lazım bilemedim
Bağlantıları görmem lazım
Video çekersen daha iyi anlaşılır
Hocam eklediğimiz gibi kablolar birbirine takılmıyorEvet kontrolcu lazim 5 fanin var 2 giris var zaten sikinti
Alıntıyı görüntüle
Buraya takilacak
Hocam eklediğimiz gibi kablolar birbirine takılmıyor
BilemedimHocam eklediğimiz gibi kablolar birbirine takılmıyor