Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Alacağım anakartta tek argb giriş olsa kasa,ram,soğutucu bunları nasıl takacam çoğaltıcı gerekicek mi ?
Bundan sonra ışıklı mışıklı konulara seni etiketliyorum hocam.RAM'in kablosu yok, direkt yazılım üzerinden kontrol ediyorsun. Kasanın ön fanları ARGB/RGB ise zaten çoklayıcı kablo ile gelir. Soğutucuyu da ARGB aldın diyelim onu takamayabilirsin. Eğer internette 1 to 4 ARGB çoklayıcı varsa onu kullanıp tek girişten 4 cihazı kontrol edebilirsin.
Etiketleyin hocam tabii ki . Yalnız şunu fark ettim bu forumda herkesin ayrı ayrı anladığı konular var, benimki de RGB işte .Bundan sonra ışıklı mışıklı konulara seni etiketliyorum hocam.
Aynen öyle. Ben bu RGB-ARGB falan pek anlamıyorum ama şıp diye cevaplıyorsunuz her şeyi. Bravo valla. Forumda birbirimizi tamamlamamız çok güzel.Etiketleyin hocam tabii ki . Yalnız şunu fark ettim bu forumda herkesin ayrı ayrı anladığı konular var, benimki de RGB işte .
Çok sağ olun hocam . "Hepimiz bir puzzle'ın parçalarıyız" tarzından saçma bir şey söylüyormuşum bir de .Aynen öyle. Ben bu RGB-ARGB falan pek anlamıyorum ama şıp diye cevaplıyorsunuz her şeyi. Bravo valla. Forumda birbirimizi tamamlamamız çok güzel.
Aklıma bir atasözü falan gelseydi de söyleyip cool olsaydık bari.Çok sağ olun hocam . "Hepimiz bir puzzle'ın parçalarıyız" tarzından saçma bir şey söylüyormuşum bir de .
O bizde yok işte, iyi ki de yok!Aklıma bir atasözü falan gelseydi de söyleyip cool olsaydık bari.