Neler Yeni

Yardım ARgb kasa fanları tek renk yanıyor

ScapTrays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Cerit
Yeni bir kasa aldım Rampage zuko ARgb kasa üstünde RGB değiştirme düğmesi var ama benim kasanın ışıkları Tek renk yanıyor bir şekilde ayarlıyamadım kabloları mı yanlış takıyorum bilmiyorum ama neden RGB Şi tek renk yanıyor anlamadım anakartımda ARGB desteği var MSI b450m mortar Max anakartida yeni aldım Bı yardımcı olabilecek varmı kablo konusunda galiba sıkıntım renklerin değişmemesi eğer ulaşmak isterseniz Discord nickim Scapes-_#6988 lütfen yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Ayaz
bende aynı dertten muzdaripim çözebildinmi rgb fanlar var ksadada tuşları var ama değişmiyor sanırım kontolcüsü yok bunu nasıl ayarlayabilirim gece kör olcam artık:D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kasada kontrolcü var mı?

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kağan Göktürk
Yeni bir kasa aldım Rampage zuko ARgb kasa üstünde RGB değiştirme düğmesi var ama benim kasanın ışıkları Tek renk yanıyor bir şekilde ayarlıyamadım kabloları mı yanlış takıyorum bilmiyorum ama neden RGB Şi tek renk yanıyor anlamadım anakartımda ARGB desteği var MSI b450m mortar Max anakartida yeni aldım Bı yardımcı olabilecek varmı kablo konusunda galiba sıkıntım renklerin değişmemesi eğer ulaşmak isterseniz Discord nickim Scapes-_#6988 lütfen yardım edin
Driver varmı yada kasa kumandası oralardan çözebilir siniz ancak ben kasalı kullanmıyorum

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
Argb fanların moleks bağlantısı yok kontrolcüsüz çalıştıramazsın. Direk Psu'ya bağlıysa Argb değildir.
Bilgim yok sadece ihtimal verdim. Bilgilendirme icin teşekkürler umarım arkadaşın sorunu çözülür

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgim yok sadece ihtimal verdim. Bilgilendirme icin teşekkürler umarım arkadaşın sorunu çözülür
Kafam karıştı benim de moleks bağlantısından güç alıyor da olabilir kasamı söküp bakmam lazım :D

Bilal539

80+ Silver
Eğer kontrolcünün kumandası var ise onla kontrol edebilirsin.
Anakarttaki argb portu kontrolcüye bağlı ise anakarttan kontrol edersin.
Anakarta taktığın reset sw 2pin soketini söküp eğerki kontrolcüde yeri varsa oraya takıp kasanın reset tuşuyla rekleri kontrol edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Ayaz
Argb fanların moleks bağlantısı yok kontrolcüsüz çalıştıramazsın. Direk Psu'ya bağlıysa Argb değildir.
VENTO VG10F 4xRGB Fan Mesh Panel ATX Gaming Kasa hocam kasa bu kasanın içinde kontrolcü yok acaba doğru bağlantıyı kurup kontrolcüyle kullanabilirmiyim bunu öğrenmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,969
Üyeler
161,364
Son üye
Vidor
Top Bottom