Yardım ARgb kasa fanları tek renk yanıyor

ScapTrays

80+
Reaksiyon skoru
25
Yeni bir kasa aldım Rampage zuko ARgb kasa üstünde RGB değiştirme düğmesi var ama benim kasanın ışıkları Tek renk yanıyor bir şekilde ayarlıyamadım kabloları mı yanlış takıyorum bilmiyorum ama neden RGB Şi tek renk yanıyor anlamadım anakartımda ARGB desteği var MSI b450m mortar Max anakartida yeni aldım Bı yardımcı olabilecek varmı kablo konusunda galiba sıkıntım renklerin değişmemesi eğer ulaşmak isterseniz Discord nickim Scapes-_#6988 lütfen yardım edin

bende aynı dertten muzdaripim çözebildinmi rgb fanlar var ksadada tuşları var ama değişmiyor sanırım kontolcüsü yok bunu nasıl ayarlayabilirim gece kör olcam artık:D

Kasada kontrolcü var mı?

Yeni bir kasa aldım Rampage zuko ARgb kasa üstünde RGB değiştirme düğmesi var ama benim kasanın ışıkları Tek renk yanıyor bir şekilde ayarlıyamadım kabloları mı yanlış takıyorum bilmiyorum ama neden RGB Şi tek renk yanıyor anlamadım anakartımda ARGB desteği var MSI b450m mortar Max anakartida yeni aldım Bı yardımcı olabilecek varmı kablo konusunda galiba sıkıntım renklerin değişmemesi eğer ulaşmak isterseniz Discord nickim Scapes-_#6988 lütfen yardım edin
Driver varmı yada kasa kumandası oralardan çözebilir siniz ancak ben kasalı kullanmıyorum

Argb fanların moleks bağlantısı yok kontrolcüsüz çalıştıramazsın. Direk Psu'ya bağlıysa Argb değildir.
Bilgim yok sadece ihtimal verdim. Bilgilendirme icin teşekkürler umarım arkadaşın sorunu çözülür

Bilgim yok sadece ihtimal verdim. Bilgilendirme icin teşekkürler umarım arkadaşın sorunu çözülür
Kafam karıştı benim de moleks bağlantısından güç alıyor da olabilir kasamı söküp bakmam lazım :D

Eğer kontrolcünün kumandası var ise onla kontrol edebilirsin.
Anakarttaki argb portu kontrolcüye bağlı ise anakarttan kontrol edersin.
Anakarta taktığın reset sw 2pin soketini söküp eğerki kontrolcüde yeri varsa oraya takıp kasanın reset tuşuyla rekleri kontrol edebilirsin.

Argb fanların moleks bağlantısı yok kontrolcüsüz çalıştıramazsın. Direk Psu'ya bağlıysa Argb değildir.
VENTO VG10F 4xRGB Fan Mesh Panel ATX Gaming Kasa hocam kasa bu kasanın içinde kontrolcü yok acaba doğru bağlantıyı kurup kontrolcüyle kullanabilirmiyim bunu öğrenmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,902
Üyeler
193,187
Son üye
koksal55
Geri