Gücel fiyat performans ARGB kontrolcü tavsiyesinde bulunur musunuz? Ledlerimi çalıştıramıyorum anakartımda 5v desteği yok
Tam bunu atacaktım evet ülkemizde az argb kontrolcü seçeneği varÇok bir seçenek yok zaten ülkemizde.
![]()
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...www.teknobiyotik.com
Bunun kumandası yok kontol nasıl oluyor birde markası ne bunun? Asus logosu koymuşlar ama Asus değil sanırım![]()
Argb Rgb Led 3 Pin 11 Port Fan Çoklayıcı 4847A Sata Power 5V Hub Fiyatları ve Özellikleri
Argb Rgb Led 3 Pin 11 Port Fan Çoklayıcı 4847A Sata Power 5V Hub en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
herhalde bu fiyatın altına bulamam değil miÇok bir seçenek yok zaten ülkemizde.
![]()
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...www.teknobiyotik.com
Üstte arkadaşın attığı nasıl senceTam bunu atacaktım evet ülkemizde az argb kontrolcü seçeneği var
O attığı çoklayıcı sadece yanlış ürün atmış.Bunun kumandası yok kontol nasıl oluyor birde markası ne bunun? Asus logosu koymuşlar ama Asus değil sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herhalde bu fiyatın altına bulamam değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üstte arkadaşın attığı nasıl sence