Neler Yeni

Argb kontrolcüsü alcam ne önerirsiniz anakart asus prime b450mk-2

G3men

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eymen
rgb lerim çalışmıyo kontrolcü al hem kontrol edersin hemde rgb yanar dediler hangi marka model almam lazım hangisi iyidir

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
rgb lerim çalışmıyo kontrolcü al hem kontrol edersin hemde rgb yanar dediler hangi marka model almam lazım hangisi iyidir
ucuz yollu argb kontrolcü istiyorsan bunu alabilirsin, iş görür. 150/50 kupon ile 137₺ ye gelir...

G3men

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ucuz yollu argb kontrolcü istiyorsan bunu alabilirsin, iş görür. 150/50 kupon ile 137₺ ye gelir...
bunu alınca ne yapcam aga onu anlatırmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bunun içinde anakart da destek lazım

Son düzenleme:

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
bunu alınca ne yapcam aga onu anlatırmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bunun içinde anakart da destek lazım
anakart detayını atlamışım. anakartın ARGB desteği yok. ARGB diye yazınca direk bu ürün geldi aklıma...

G3men

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eymen
fanlarım cooler master mb551 in orjinal fanları sıvı soğutucum msı coreluquid 240vr 2 sıvı soğutucu kutusunda rgb yazıyo kasanın kutusunda argb

fanların rgb mi argb mi? model yazarsan yardımcı olabilirim. rgb çalışışır

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
fanlarım cooler master mb551 in orjinal fanları sıvı soğutucum msı coreluquid 240vr 2 sıvı soğutucu kutusunda rgb yazıyo kasanın kutusunda argb
kasaya baktım. ledler tek kırmızı olarak yanıyor. 4 pinli ve anakart'a bağlayınca direk olarak yanar. sadece sıvı soğutma için de nasıl bir ürün önerebileceğimi bilemedim...

G3men

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eymen
kasaya baktım. ledler tek kırmızı olarak yanıyor. 4 pinli ve anakart'a bağlayınca direk olarak yanar. sadece sıvı soğutma için de nasıl bir ürün önerebileceğimi bilemedim
kanka ama benim anakartta destek yok nasıl bağlim nası yapcam değiştirmem şart mı

Top Bottom