ucuz yollu argb kontrolcü istiyorsan bunu alabilirsin, iş görür. 150/50 kupon ile 137₺ ye gelir...rgb lerim çalışmıyo kontrolcü al hem kontrol edersin hemde rgb yanar dediler hangi marka model almam lazım hangisi iyidir
bunu alınca ne yapcam aga onu anlatırmısınucuz yollu argb kontrolcü istiyorsan bunu alabilirsin, iş görür. 150/50 kupon ile 137₺ ye gelir...
Argb Rgb Led 3 Pin 11 Port Fan Çoklayıcı 4847A Sata Power 5V Hub Fiyatları ve Özellikleri
Argb Rgb Led 3 Pin 11 Port Fan Çoklayıcı 4847A Sata Power 5V Hub en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
kanka bunun içinde anakart da destek lazımucuz yollu argb kontrolcü istiyorsan bunu alabilirsin, iş görür. 150/50 kupon ile 137₺ ye gelir...
Argb Rgb Led 3 Pin 11 Port Fan Çoklayıcı 4847A Sata Power 5V Hub Fiyatları ve Özellikleri
Argb Rgb Led 3 Pin 11 Port Fan Çoklayıcı 4847A Sata Power 5V Hub en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
anakart detayını atlamışım. anakartın ARGB desteği yok. ARGB diye yazınca direk bu ürün geldi aklıma...bunu alınca ne yapcam aga onu anlatırmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka bunun içinde anakart da destek lazım
destek yoksa hiç çalışmaz mı rgb leranakart detayını atlamışım. anakartın ARGB desteği yok. ARGB diye yazınca direk bu ürün geldi aklıma...
fanların rgb mi argb mi? model yazarsan yardımcı olabilirim. rgb çalışır...destek yoksa hiç çalışmaz mı rgb ler
fanların rgb mi argb mi? model yazarsan yardımcı olabilirim. rgb çalışışır
kasaya baktım. ledler tek kırmızı olarak yanıyor. 4 pinli ve anakart'a bağlayınca direk olarak yanar. sadece sıvı soğutma için de nasıl bir ürün önerebileceğimi bilemedim...fanlarım cooler master mb551 in orjinal fanları sıvı soğutucum msı coreluquid 240vr 2 sıvı soğutucu kutusunda rgb yazıyo kasanın kutusunda argb
kanka ama benim anakartta destek yok nasıl bağlim nası yapcam değiştirmem şart mıkasaya baktım. ledler tek kırmızı olarak yanıyor. 4 pinli ve anakart'a bağlayınca direk olarak yanar. sadece sıvı soğutma için de nasıl bir ürün önerebileceğimi bilemedim