Hocam ARGB değil sanırsamBende fazladan vardı bakmak istersen;
5 METRE RGB LED ŞERİT
İki tane almıştım bu odama çok uzun geldi kesmek istemediğim için satıyorum. Sadece çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için çalıştırdım. Ledler silikon kaplama su geçirmez kalitelidir. USB bağlantısı ile çalışır. Kumandalıdır. İsterseniz adaptör...forum.donanimarsivi.com
Markası nedir bu rgb ninBende fazladan vardı bakmak istersen;
5 METRE RGB LED ŞERİT
İki tane almıştım bu odama çok uzun geldi kesmek istemediğim için satıyorum. Sadece çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için çalıştırdım. Ledler silikon kaplama su geçirmez kalitelidir. USB bağlantısı ile çalışır. Kumandalıdır. İsterseniz adaptör...forum.donanimarsivi.com
argb hocam, kumandası da fotoda var?Hocam ARGB değil sanırsam
ARGB. Sadece kumanda ile ayarlanabiliyor. Kumandadaki tüm renkleri veriyor. Ben temsili mavi ve mor yanarken fotoğraf ekledim.Hocam ARGB değil sanırsam
Yurtdışından almıştım hatırlamıyorum. Direkt böyle geldi.Markası nedir bu rgb nin
ARGB. Sadece kumanda ile ayarlanabiliyor. Kumandadaki tüm renkleri veriyor. Ben temsili mavi ve mor yanarken fotoğraf ekledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurtdışından almıştım hatırlamıyorum. Direkt böyle geldi.
Evet benimki de bu tipten. Ledler iki tür oluyor ucuz olanlar 3 rengi birleştirip sana tek renk sunuyor. Bunun farkı vereceği rengi direkt yakması.Hocam anlatmak istediğim; Led incelemesi böyle olabiliyor mu?