trkmn 80+ Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 136 Dahası Reaksiyon skoru 53 İsim Turan Türkmen 13 Mart 2024 #1 Anakartım rog b550,kasanın argblerini armory crate üzerinden kontrol ediyorum.Farkli modlarda çalıştırabileceğim program veya uygulama var mı arkadaşlar?
Anakartım rog b550,kasanın argblerini armory crate üzerinden kontrol ediyorum.Farkli modlarda çalıştırabileceğim program veya uygulama var mı arkadaşlar?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,613 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,527 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 13 Mart 2024 #2 SignalRGB Control and sync your RGB devices from one free application. SignalRGB is the only RGB software you'll ever need. signalrgb.com
SignalRGB Control and sync your RGB devices from one free application. SignalRGB is the only RGB software you'll ever need. signalrgb.com
trkmn 80+ Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 136 Dahası Reaksiyon skoru 53 İsim Turan Türkmen 13 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: SignalRGB Control and sync your RGB devices from one free application. SignalRGB is the only RGB software you'll ever need. signalrgb.com Devamı için tıklayın... teşekkürler hocam
Mehmet Yılmaz yazmış: SignalRGB Control and sync your RGB devices from one free application. SignalRGB is the only RGB software you'll ever need. signalrgb.com Devamı için tıklayın... teşekkürler hocam