Yardım Ark %1 %0.1 fps sorunu ve ani sıcaklık değişimi

xsly

80+
Reaksiyon skoru
3
ne yaptıysam düzelmedi sebebini çözemedim 3050 ile oynayan adamlarda bile olmuyor bu sıcaklık bir anda 65 den 75 oluyor %1 %0.1 fpsleri düşüyor 150 160 dan 10 15 oluyor yardımcı olursanız sevinirim değerler videoda ve takılmalarda gözüküyor

sistemim 4060 5600 16gb ram 500ssd

driver veya oyunun kendisinden bir problem olduğunu düşünüyorum farklı bir driver kurmadan önce vram ve hotspot sıcaklıklarına'da bak belki hotspot - vram çok sıcak olduğundan throttle yapıyor

driver veya oyunun kendisinden bir problem olduğunu düşünüyorum farklı bir driver kurmadan önce vram ve hotspot sıcaklıklarına'da bak belki hotspot - vram çok sıcak olduğundan throttle yapıyor
throttle olabilir çünkü driver hep değiştim onun ile ilgisi yok çözümü nedir peki onun ve vram 3.5gb kulanıyor %45

Son düzenleme:
kartın bakımını yapman lazım en son ne zaman yaptın ?

kanka işlemcinin yeni deşistim macun ve kasa tozlarını aldım iyice ama ekran kartını 2 senedir hiç açmadım
zamanı gelmiş olabilir bakım yapmayı daha önce yapmadıysan ve bilmiyosan kaliteli bir macun al ekran kartıyla beraber teknik servisçiye ver 15dk halletsin

• Beğen
Reaksiyonlar: xsly
zamanı gelmiş olabilir bakım yapmayı daha önce yapmadıysan ve bilmiyosan kaliteli bir macun al ekran kartıyla beraber teknik servisçiye ver 15dk halletsin
tamam yapıcam ön kötü teknik servisçiye de gösteririm problemi

Geri