1snDuvarın resmini at istersen
Duvarın resmini at istersen
evet yakın oturuyorum odanın tek boş alanı burası duvara yakın pcDuvar yakın oturuyorsun sanırım sandalyen duvarın dibinde duruyor
masam L masa olduğu için duvara dayayamıyorum daha kötü duruyorMasanı çevirip duvara daysana daha iyi olmaz mı? Masanın arkasına led çekersin hem led ve kablolar gözükmez hem de masanın ve monitörün arkasından duvara yansıyan ışık güzel bir ambiyans yaratır duvara da tablo veya dekorasyon ürünleriye hoş bir görüntü katarsın örnek olarak bu resme bakabilirsinAlıntıyı görüntüle
olabilir aslında teşekkür ederimNasıl bir şey yapılabilir diye düşünüyorum ama tablo asmaktan başka bir şey yapamazsın şerit led çeksen olmaz şerit ledi neyin arkasına cekeceksin kabloları ve ledi nasıl saklayacaksın?
Işıklı tablo alabilirsin veya normal tablo alıp görsel de ki gibi bir led aydınlatma ile ambiyans yaratabilirsin en fazla Alıntıyı görüntüle
tablo önerisinde bulunabilirmisin masam siyahNasıl bir şey yapılabilir diye düşünüyorum ama tablo asmaktan başka bir şey yapamazsın şerit led çeksen olmaz şerit ledi neyin arkasına cekeceksin kabloları ve ledi nasıl saklayacaksın?
Işıklı tablo alabilirsin veya normal tablo alıp görsel de ki gibi bir led aydınlatma ile ambiyans yaratabilirsin en fazla Alıntıyı görüntüle